Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
github'dan bahsediyoz ucube niye bilgisiyarlarına dikkat etsinler zaten orada open source paylaşmış adam
tamam dostum o sourcenin içinde neler var bilmiyon galiba :D
arkadaşlar benim spooferimde 13 adet özellik var tüm kaldırma yöntemleri ile ilgili cocuk 5 tane şey bulmuş atmış bu v1 spooferdik fivemde fixdir ne yaparsanız yapın çalıştıramazsınız üstüne daha fazla ban yersin bu tarz adamlara prim vermeyin alıcaksanız paraya kıyıcaksınız kimse kimsenin banını fivem gibi bi oyunda şuanda kaldırmaz, inanmayanlar discorduma gelsin sonuna kadar uğraşırız escrow ilede kaldırırız key sistemi olan fivemde ilk spooferlerden biriyiz.

tamam dostum o sourcenin içinde neler var bilmiyon galiba :D
arkadaşlar benim spooferimde 13 adet özellik var tüm kaldırma yöntemleri ile ilgili cocuk 5 tane şey bulmuş atmış bu v1 spooferdik fivemde fixdir ne yaparsanız yapın çalıştıramazsınız üstüne daha fazla ban yersin bu tarz adamlara prim vermeyin alıcaksanız paraya kıyıcaksınız kimse kimsenin banını fivem gibi bi oyunda şuanda kaldırmaz, inanmayanlar discorduma gelsin sonuna kadar uğraşırız escrow ilede kaldırırız key sistemi olan fivemde ilk spooferlerden biriyiz.
Ya ne ilk spooferı kanka hiç bakmıyonmu youtube'a filan bir sürü spoofer var kafan mı iyi nedir senin fkabe'den çıkan ucubeler anca senin gibi zaten gunrpci salak oluyo
Sorun çözülmüş gibi gözüküyor kendini akıllı zanneden arkadaşımıza iyi forumlar dilerim diyeceğim ama banlandı :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ya ne ilk spooferı kanka hiç bakmıyonmu youtube'a filan bir sürü spoofer var kafan mı iyi nedir senin fkabe'den çıkan ucubeler anca senin gibi zaten gunrpci salak oluyo
Sorun çözülmüş gibi gözüküyor kendini akıllı zanneden arkadaşımıza iyi forumlar dilerim diyeceğim ama banlandı :)
pek çözülmüşe benzemiyor :D

Şu adamla alıp veremediğin ne salda adam satışını yapsın.

Kişi 2 adet dosya atmaktadır. 1. Github üzerinde bulunan spoofer dır dolayısıyla auth koyamamıştır. Ve bizi kandırmak için boş form uygulamasına auth eklenmiştir. Bu yüzden kullanıcı yasaklanmıştır, iyi forumlar.
öyle bişi yok dikkatle baksanıza sourceye :D

Herşeyi açıklığa kavuşturan video geliyor beklemede kalın!

Merhaba, @nolifw

Hazır kaynak kodlarını derleyip hile satan kişilere forum içerisinde (dolandırıcılık) yapmadığı taktirde herhangi bir cezai işlem uygulamıyoruz. Sonuçta o hilenin satışını yapıp size destek sunuyor ve bir problemde yardımcı oluyorlar. Bu durum forum kurallarına göre herhangi bir sorunda teşkil etmiyor.

Son düzenleme:
Teşşekür ederim, L3G Sağol zaten içerik videom geliyor birazdan bu arkadaş ve konu hakkında ki tüm sorunları anlatıyorum videoda.
Konu hakkında ki tüm şüphenizi kaldıracak video budur. TIKLA VE IZLE!
Bir sorun olursa bana discord üzerinden yazın sizler için her türlü desteği sunmaya hazırım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt