FiveM Priv & Public hile değerlendirmesi 2024

GUNRP'ci kardeşlerim bu listeyi beklediğinizi biliyorum merak etmeyin ben herşeyin farkında ve içinde olan birisi olarak sizleri yalnız bırakmadım ve güncel bir liste yaptım.
Biliyorsunuz AC'ler ve Ocean,Echo gibi scannerler oldukça gelişti MDRP gibi gunrp'nin yoğunlukta olduğu sunucularda hile kullanmak bir hayli zorlaştı bende sizlere aklınıza gelen
her sunucuda kullanabileceğiniz ve kullanamayacağınız bazı priv hileler hakkında bilgi vereceğim şimdiden enjoy the game :)

KULLANILMAMASI GEREKEN HİLELER :

KONXEC
: VibeR ve Nothing tarafından piyasaya sürülen bu hile external bir pvp hilesi genelde MDRP oyuncularının kullandığı ve sınırlı özellikler barındıran bir yapım
Neden bu listede diye soracak olursanız İnject methodunun(Winrar SFX double rar) basitliğinden dolayı bu listede ve dedect(Windows Startup ve JournalTracer) olması , Şuan çok kolay
bir şekilde yakalanabiliyor özellikle MDRP gibi BGRP gibi sunucuların Anticheat kadroları ortalama 10 dakika içerisinde bu hileyi yakalayabilir maalesef discord overlay özelliği de mevcut değil.
Ve bazı kullanıcılar ortalama 2 aydır güncelleme yapılmadığından ve custom build adı altında aynı buildi birden çok kişiye satılmasından dolayı şikayette bulunuyordu(Spotify ,Opera)
umarım toparlarlar şuan fiyatını hakettiğini düşünmüyorum ve tavsiye etmiyorum.

Gosth.gg : Brezilyalı dostlarımızın piyasaya sürdüğü asgard reborn çakması bir external pvp hilesi piyasanın en iyi aimbotuna sahip olmasına rağmen Ocean scanneri maalesef geçemiyor.
Oyun açıkken Ocean testine girildiği zaman "out of isntace" uyarısı ile yakalanıyor çünkü unload yapıldığı zaman bir string bırakıyor.Satın alım sonrası desteği çok kötü ticketleriniz
siz görmeden kapanabiliyor ve key resetlemek istediğiniz zaman uzun çabalar göstermeniz gerekebiliyor hem dedect olması hemde satış politikalarının zorluğu sebebiyle tavsiye etmiyorum
fiyatı ortalama aylık 300 tl fakat kripto kesintileri ile beraber 500 tl yi buluyor demin söylediğim gibi tavsiye etmiyorum.

TZX External : Hayatımda daha önce bu kadar kolay dedect olan bir hile görmemiştim gerek publicliği gerek yaptıkları düzensiz kampanyalar sebebiyle bir çok kitleye ulaştılar maalesef
biliyorsunuz bir hile ne kadar çok kişi tarafından kullanılırsa o kadar kötü bir hal alıyor herhangi bir AC testi akabinde enselenmeme ihtimaliniz yok tabii ki tek sebep bu değil
aynı zamanda aimbotunu legit ayarlarda dahi kullansanız memory özelliği olmadığı için FiveGuard Log kanalına düşüyorsunuz satın almanızı tavsiye etmiyorum para kolay kazanılmıyor Türkiye de.

Runner : Vivo dostumuz bir yenilik yapıp hilelerine strafe method ekledi gerçekten ilk etapta başarılı gibi gözükse de journal trace gibi milat öncesi bir program'da dedect olmaları beni
ilk etapta ciddi anlamda yaraladı system informer'den dedect oluşunu saymıyorum bile siz düşünün fakat strafesi oldukça başarılı yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim.Bunlara ek olarak loaderinin ve
Ana Sourcesinin paste olduğunu'da belirtmek isterim.Public build ve Custom build olarak ikiye ayrılan bu hileyi satın almanızı tavsiye etmiyorum en azından bir yenilik gelene kadar.

KULLANILMASI GEREKEN HİLELER :

WeanteX : MinikAyıcuh ve Kennedy dostumuzun ortak yapımı olan bu external pvp hilesi için slotumu ayırttım sağolsunlar showcase olarak deneme sürümünü kullandırdılar gayet başarılı buldum ve
gerekli tüm senaryolarda AC testlerini başarıyla geçti ilerde ne olur bilmiyorum ama ben hilenin tamamlanması için sabırsızlanıyorum her satın alan kişiye farklı string ve build garantisi veriyorlar
oldukça gelişmiş bir çok özelliği mevcut ve kişiye özel özellik ekleme şansları da var full sürümü piyasaya sürüldüğü zaman slotumu kullanıp konuyu güncelleyeceğim.

Unity Project : Arwinstar'ın yapmış olduğu bir hile çok farklı bir inject methoduna sahip daha önce görmediğim bir kaç insanlaştırılmış aimbot seçeneği mevcut yani FiveGuard loglarından saklanıp
gönül rahatlığı ile rage povlar çekebileceksiniz(Video kayıtlarında hile olduğunuzun anlaşılması çok zor sadece kullanıcı anlayabiliyor ve kişiye özel aimbot yapılandırılması mevcut yani başka bir kullanıcı sizi deşifre edemiyor)
Otomatik offset güncellemesi de bir hayli hoş tıpkı WeanteX de ki gibi kişiye özel build yapılıyor haftalık deneme sürümünü kullandım ve tüm AC testlerini başarıyla geçti tavsiye ediyorum.

Monesy Bypass + Skript.GG : Fiyat performans olarak değerlendirmem mümkün değil ikisi ortalama 180 euro gibi bir meblaya denk geliyor durumunuz iyiyse alabilirsiniz fakat her ay 800 900 tl skript ücreti ödüyorsunuz
AC testlerinden başarıyla geçiyor.Diğer tavsiye ettiğim priv hilelerden tek artı yanı özelliklerinin daha fazla olması (silent aimbot).

Bir listenin daha sonuna geldik umarım yeni listelerde karşılaşırız herkese iyi gunrp'ler iyi roller :)
Böyle bir liste oluşturduğunuz için çok teşekkür ederim. Tek secenek Weantex ve Unity gibi duruyor. Discord sunucuları var mı acaba?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
GUNRP'ci kardeşlerim bu listeyi beklediğinizi biliyorum merak etmeyin ben herşeyin farkında ve içinde olan birisi olarak sizleri yalnız bırakmadım ve güncel bir liste yaptım.
Biliyorsunuz AC'ler ve Ocean,Echo gibi scannerler oldukça gelişti MDRP gibi gunrp'nin yoğunlukta olduğu sunucularda hile kullanmak bir hayli zorlaştı bende sizlere aklınıza gelen
her sunucuda kullanabileceğiniz ve kullanamayacağınız bazı priv hileler hakkında bilgi vereceğim şimdiden enjoy the game :)

KONXEC
: VibeR ve Nothing tarafından piyasaya sürülen bu hile external bir pvp hilesi genelde MDRP oyuncularının kullandığı ve sınırlı özellikler barındıran bir yapım
Neden bu listede diye soracak olursanız İnject methodunun(Winrar SFX double rar) basitliğinden dolayı bu listede ve dedect(Windows Startup ve JournalTracer) olması , Şuan çok kolay
bir şekilde yakalanabiliyor özellikle MDRP gibi BGRP gibi sunucuların Anticheat kadroları ortalama 10 dakika içerisinde bu hileyi yakalayabilir maalesef discord overlay özelliği de mevcut değil.
Ve bazı kullanıcılar ortalama 2 aydır güncelleme yapılmadığından ve custom build adı altında aynı buildi birden çok kişiye satılmasından dolayı şikayette bulunuyordu(Spotify ,Opera)

Gosth.gg : Brezilyalı dostlarımızın piyasaya sürdüğü asgard reborn çakması bir external pvp hilesi piyasanın en iyi aimbotuna sahip olmasına rağmen Ocean scanneri maalesef geçemiyor.
Oyun açıkken Ocean testine girildiği zaman "out of isntace" uyarısı ile yakalanıyor çünkü unload yapıldığı zaman bir string bırakıyor.Satın alım sonrası desteği çok kötü ticketleriniz
siz görmeden kapanabiliyor ve key resetlemek istediğiniz zaman uzun çabalar göstermeniz gerekebiliyor hem dedect olması hemde satış politikalarının zorluğu sebebiyle tavsiye etmiyorum
fiyatı ortalama aylık 300 tl fakat kripto kesintileri ile beraber 500 tl yi buluyor demin söylediğim gibi tavsiye etmiyorum.

TZX External : Hayatımda daha önce bu kadar kolay dedect olan bir hile görmemiştim gerek publicliği gerek yaptıkları düzensiz kampanyalar sebebiyle bir çok kitleye ulaştılar maalesef
biliyorsunuz bir hile ne kadar çok kişi tarafından kullanılırsa o kadar kötü bir hal alıyor herhangi bir AC testi akabinde enselenmeme ihtimaliniz yok tabii ki tek sebep bu değil
aynı zamanda aimbotunu legit ayarlarda dahi kullansanız memory özelliği olmadığı için FiveGuard Log kanalına düşüyorsunuz satın almanızı tavsiye etmiyorum para kolay kazanılmıyor Türkiye de.

Runner : Vivo dostumuz bir yenilik yapıp hilelerine strafe method ekledi gerçekten ilk etapta başarılı gibi gözükse de journal trace gibi milat öncesi bir program'da dedect olmaları beni
ilk etapta ciddi anlamda yaraladı system informer'den dedect oluşunu saymıyorum bile siz düşünün fakat strafesi oldukça başarılı yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim.Bunlara ek olarak loaderinin ve
Ana Sourcesinin paste olduğunu'da belirtmek isterim.Public build ve Custom build olarak ikiye ayrılan bu hileyi satın almanızı tavsiye etmiyorum en azından bir yenilik gelene kadar.

WeanteX : MinikAyıcuh ve Kennedy dostumuzun ortak yapımı olan bu external pvp hilesi için slotumu ayırttım sağolsunlar showcase olarak deneme sürümünü kullandırdılar gayet başarılı buldum ve
gerekli tüm senaryolarda AC testlerini başarıyla geçti ilerde ne olur bilmiyorum ama ben hilenin tamamlanması için sabırsızlanıyorum her satın alan kişiye farklı string ve build garantisi veriyorlar
oldukça gelişmiş bir çok özelliği mevcut ve kişiye özel özellik ekleme şansları da var full sürümü piyasaya sürüldüğü zaman slotumu kullanıp konuyu güncelleyeceğim.

Unity Project : Arwinstar'ın yapmış olduğu bir hile çok farklı bir inject methoduna sahip daha önce görmediğim bir kaç insanlaştırılmış aimbot seçeneği mevcut yani FiveGuard loglarından saklanıp
gönül rahatlığı ile rage povlar çekebileceksiniz(Video kayıtlarında hile olduğunuzun anlaşılması çok zor sadece kullanıcı anlayabiliyor ve kişiye özel aimbot yapılandırılması mevcut yani başka bir kullanıcı sizi deşifre edemiyor)
Otomatik offset güncellemesi de bir hayli hoş tıpkı WeanteX de ki gibi kişiye özel build yapılıyor haftalık deneme sürümünü kullandım ve tüm AC testlerini başarıyla geçti tavsiye ediyorum.

Monesy Bypass + Skript.GG : Fiyat performans olarak değerlendirmem mümkün değil ikisi ortalama 180 euro gibi bir meblaya denk geliyor durumunuz iyiyse alabilirsiniz fakat her ay 800 900 tl skript ücreti ödüyorsunuz
AC testlerinden başarıyla geçiyor.Diğer tavsiye ettiğim priv hilelerden tek artı yanı özelliklerinin daha fazla olması (silent aimbot).

Bir listenin daha sonuna geldik umarım yeni listelerde karşılaşırız herkese iyi gunrp'ler iyi roller :)
esx ultimate hakkında ne düşünüyorsunuz hocam

Ekleme gereği dahi duymadım aylık kullanıcısıyım maalesef çok public bir method kullanıyor ve yaklaşık 2 haftadır kullanıma kapalı güncelleme haberi yok customer dc si de patladı :) fp ürünüydü yazık oldu

yukarıda ki tüm yazılımlarda streamproof ve discord overlay mevcut

Satan kişiler aynı zamanda arkadaşım arkadaşım İtalyan menşeili bir ürün daha önce rust piyasasında da hile yaptılar fakat void sadece kafa tek sunucularda kullanılabilecek bir yapım roleplaya uygun değil yani bize hitap etmiyor.
skript.gg de bu ikiside bulunmuyor sadece obs de gtayı seçersen gözükmüyor Weantex ise daha çıkmadı unity projecti hiç duymadım

çok teşekür ederim bende priv bir hile ariyordum weantex Release date nezaman acaba hocam ?
ortalama bu ay içerisinde çıkacak diye biliyorum ben önden slot ayırttım

esx ultimate hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
dünyanın en kötü yazılımı diyebilirim paste zaten

skript.gg de bu ikiside bulunmuyor sadece obs de gtayı seçersen gözükmüyor Weantex ise daha çıkmadı unity projecti hiç duymadım
stealth mode kullanıcıları abuse ettiği için discord overlay ve obs overlay seçeneği kapatıldı maalesef ama yakın zamanda tekrar aktif olur.

Böyle bir liste oluşturduğunuz için çok teşekkür ederim. Tek secenek Weantex ve Unity gibi duruyor. Discord sunucuları var mı acaba?
reklam olmaması açısından benim cevap vermem doğru olmaz fakat hile sahipleri gelirse kendileri bilgilendirme yapar @arwinstar @MinikAyicuhV5

kişiye özel build mantiği varmi weantex de ?
evet kişiye özel private build

Konxec'ile Letra adında bir serverda oynuyordum. Hile kullandığım için kontrole çağrıldım ve konxecimi buldular. Siz de bahsetmiştiniz, winrar yöntemini kullanıyorlar. Hile yakalattığım için Konxec adminleri beni banladı. İşte video: https://www.youtube.com/channel/UCz7OvEgcdh-_CvJ5fDYbpEA
Keşke yanılabilsek bu tür konularda da insanlar rahatlasa...

hocam 1 yill kaybolup gene gelip gene piyasayi ayaklandirmanizi gercekden tebrik ederim
Her sana bi çıkarma yapıyoruz yapacak bir şey yok insanları bilinçlendiren birileri olmalı :D

Son düzenleme:

KONXEC

merhaba dostum weantexin dcsi varsa verirmisin birde fiyatları ne kadar weantexin

bence bu arkadaş weantexi övmek için bu konuyu açmış farkettiyseniz yoruma hep 1 mesajlı kişiler yazıyor ve cogu weantexi övüyor bunu nasıl mı yapıyorlar? anlatayım rat logundan hesapları cıkartıp kendilerini övüyorlar customer kazanmak için cok akıllısınız aq:D:doge:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bence bu arkadaş weantexi övmek için bu konuyu açmış farkettiyseniz yoruma hep 1 mesajlı kişiler yazıyor ve cogu weantexi övüyor bunu nasıl mı yapıyorlar? anlatayım rat logundan hesapları cıkartıp kendilerini övüyorlar customer kazanmak için cok akıllısınız aq:D:doge:
sende 1 mesajsın .d

Merhabalar, Ben Vivo, Namı değer Runner, Konuyu açtığımda yüzüm gülümsedi, cidden türk forumlarında böyle konuları görmek mutlululuk getiriyor, konu içeriğine gelirsek, konxec güzel başladı, fakat maalesef rekabeti sağlam değildi, Runnerın dengesinde duramadı ve piyasadan ayrıldı, aramızda herhangi bir olumsuz durumda olmadı. Yine farklı bir mecrada görüşmek üzere. Runner konusuna gelirsek, yüzümdeki gülümseme cidden kahkaha oldu, Runner şuanda TR de en çok kullanılan hile ve önemli olan bunu gizlilikle devam ettirmesi, yani belki eş dost dediğiniz bile kullanıyor olabilir, şunuda eklemek isterim, Runnerdan Hile alan veya Private yaptıran kullanıcılar yan hesap, o yüzden ben bile bilmiyorum kimin kullandığını.

Daha detaylı konuya girmek gerekirse,

Runnerın "JournalTrace" gibi exe adları komik bir durum, sizce bu hile detect olsa user sayısı bu kadar çok mu olur :D (Ocean detect etmek için * açmış bulunmakta).
Bu yorumlara bakarak şunu anladım, ya konuyu yazan sevgili kişi kafasını 4 aydır mağaradan çıkarmamış yada kendi hilesini övmek için konuyu açmış :D

Biraz daha incelediğimde Weantexi gördüm ve konunun amacını anladım.

Büyük ihtimalle konuyu açan Minik/Keneddy veya arkadaşları olmak üzerine, cidden bu şekilde bir reklam kampanyası yapmak rezillik. Kennedy eski staffım ve anticheat öğrencim, onun üzerine deyinmicem, Miniğe gelirsek, umarım konuyu o açmamıştır veya şimdi bu yazımı cevaplayıp birşeyler yazıcaksa şimdiden diyeyim, siz 3 biliyorsanız ben 4 biliyorum. Hile piyasasında aynı zamanda başlasak bile ben ac´iken kendisi halen hile üzerindeydi, fakat onun bunun abiliği ile projelerde yer alınca, insan tek başına fazla birşey yapamıyor galiba :D

Weantex daha çıkmamış bir hile, çıkmadan nasıl bu kadar detaylı bilgiye sahipsin :D

Kısacası Bu taraflı metni okumak beni kahkalara yolladı, Kurumsal değilsiniz, Profesyonel Değilsiniz, Siz sadece orda burda s4n4lcılık dediğiniz işlerle tanınırsınız, arka plana girmeyin, orası benim çünkü :)

Bu arada 31.03.2024 tarihinde runner güncellendi, Ocean ve Echo da undetected, iyi kullanımlar dilerim. (Manuel içinde yeni method geldi, harbi kıyıcı :D)

Ocean hakkında çalışmalar yaparken Konxecin detect olduğunuda gördüm, sahibi görüyorsa bu yazıyı bilgisi olsun. (tabi sahibinin oceanı fixlemesi epey uğraştırır gibi şimdiden diyeyim muahh.)

Konunun başını okuduktan sonra okumayı bıraktım diyebilirim. Fakat yiğidini öldür hakkını yeme kısmına gelir gelmez yaptığın yorumdan sonra kahkahayı patlattım.

Konunun açılış sebebi, asıl amacı ve kimi ne kadar övdüğün ne kadar gömdüğün belli. Bu arada yeni yaptıkları buildde sana verilen trial key için bize böyle bir tanıtım yaptığından ötürü sana sonsuz teşekkürler... Söyleseydin Envivo 1 günlük verebilirdi.

Asıl yorumuma gelecek olursak, belki de ben içinizden bir anti cheatım belki bir ekibin bossu belki bir ekibin ogsi belki de bir ekibin memberiyim. Fakat belirteceğimiz sunucunun (hepiniz o sunucunun hangi sunucu olduğunu biliyorsunuz) en önemli isimlerinden bile olabilirim... Kendimi övmeyeceğim.

Yaklaşık 2 aylık bir runner private build kullanıcısıyım, sayısız sunucuda anti-cheat kontrolüne girdim. Herhangi bir eksim çıkmadı. Herhangi bir şüphem dahi olmadı.

Ki belirttiğin isimlerden çoğu sanırım daha önce Envivonun yanında bulunmuş.. Herşeyi geçtim hiçbir private build runner kullanıcısının daha bir sunucuda banlandığına rastlayamadım. (Kendi salaklığı olmadığı sürece)

Ve Envivonun çok beğendiğim bir sözü var bunu da atarak daha fazla burayı okumayacağım maalesef...

Onun bunun reklamı ile alınacak h1le değil, isteyen kendisi alır, onuda yapıcak insan zaten genel akıl seviyesinin üstündedir "Müşteri Gizliliği"

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt