GUNRP'ci kardeşlerim bu listeyi beklediğinizi biliyorum merak etmeyin ben herşeyin farkında ve içinde olan birisi olarak sizleri yalnız bırakmadım ve güncel bir liste yaptım.
Biliyorsunuz AC'ler ve Ocean,Echo gibi scannerler oldukça gelişti MDRP gibi gunrp'nin yoğunlukta olduğu sunucularda hile kullanmak bir hayli zorlaştı bende sizlere aklınıza gelen
her sunucuda kullanabileceğiniz ve kullanamayacağınız bazı priv hileler hakkında bilgi vereceğim şimdiden enjoy the game
KULLANILMAMASI GEREKEN HİLELER :
KONXEC : VibeR ve Nothing tarafından piyasaya sürülen bu hile external bir pvp hilesi genelde MDRP oyuncularının kullandığı ve sınırlı özellikler barındıran bir yapım
Neden bu listede diye soracak olursanız İnject methodunun(Winrar SFX double rar) basitliğinden dolayı bu listede ve dedect(Windows Startup ve JournalTracer) olması , Şuan çok kolay
bir şekilde yakalanabiliyor özellikle MDRP gibi BGRP gibi sunucuların Anticheat kadroları ortalama 10 dakika içerisinde bu hileyi yakalayabilir maalesef discord overlay özelliği de mevcut değil.
Ve bazı kullanıcılar ortalama 2 aydır güncelleme yapılmadığından ve custom build adı altında aynı buildi birden çok kişiye satılmasından dolayı şikayette bulunuyordu(Spotify ,Opera)
umarım toparlarlar şuan fiyatını hakettiğini düşünmüyorum ve tavsiye etmiyorum.
Gosth.gg : Brezilyalı dostlarımızın piyasaya sürdüğü asgard reborn çakması bir external pvp hilesi piyasanın en iyi aimbotuna sahip olmasına rağmen Ocean scanneri maalesef geçemiyor.
Oyun açıkken Ocean testine girildiği zaman "out of isntace" uyarısı ile yakalanıyor çünkü unload yapıldığı zaman bir string bırakıyor.Satın alım sonrası desteği çok kötü ticketleriniz
siz görmeden kapanabiliyor ve key resetlemek istediğiniz zaman uzun çabalar göstermeniz gerekebiliyor hem dedect olması hemde satış politikalarının zorluğu sebebiyle tavsiye etmiyorum
fiyatı ortalama aylık 300 tl fakat kripto kesintileri ile beraber 500 tl yi buluyor demin söylediğim gibi tavsiye etmiyorum.
TZX External : Hayatımda daha önce bu kadar kolay dedect olan bir hile görmemiştim gerek publicliği gerek yaptıkları düzensiz kampanyalar sebebiyle bir çok kitleye ulaştılar maalesef
biliyorsunuz bir hile ne kadar çok kişi tarafından kullanılırsa o kadar kötü bir hal alıyor herhangi bir AC testi akabinde enselenmeme ihtimaliniz yok tabii ki tek sebep bu değil
aynı zamanda aimbotunu legit ayarlarda dahi kullansanız memory özelliği olmadığı için FiveGuard Log kanalına düşüyorsunuz satın almanızı tavsiye etmiyorum para kolay kazanılmıyor Türkiye de.
Runner : Vivo dostumuz bir yenilik yapıp hilelerine strafe method ekledi gerçekten ilk etapta başarılı gibi gözükse de journal trace gibi milat öncesi bir program'da dedect olmaları beni
ilk etapta ciddi anlamda yaraladı system informer'den dedect oluşunu saymıyorum bile siz düşünün fakat strafesi oldukça başarılı yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim.Bunlara ek olarak loaderinin ve
Ana Sourcesinin paste olduğunu'da belirtmek isterim.Public build ve Custom build olarak ikiye ayrılan bu hileyi satın almanızı tavsiye etmiyorum en azından bir yenilik gelene kadar.
KULLANILMASI GEREKEN HİLELER :
WeanteX : bu external pvp hilesi için slotumu ayırttım sağolsunlar showcase olarak deneme sürümünü kullandırdılar gayet başarılı buldum ve
gerekli tüm senaryolarda AC testlerini başarıyla geçti ilerde ne olur bilmiyorum ama ben hilenin tamamlanması için sabırsızlanıyorum her satın alan kişiye farklı string ve build garantisi veriyorlar
oldukça gelişmiş bir çok özelliği mevcut ve kişiye özel özellik ekleme şansları da var full sürümü piyasaya sürüldüğü zaman slotumu kullanıp konuyu güncelleyeceğim.
Unity Project : Arwinstar'ın yapmış olduğu bir hile çok farklı bir inject methoduna sahip daha önce görmediğim bir kaç insanlaştırılmış aimbot seçeneği mevcut yani FiveGuard loglarından saklanıp
gönül rahatlığı ile rage povlar çekebileceksiniz(Video kayıtlarında hile olduğunuzun anlaşılması çok zor sadece kullanıcı anlayabiliyor ve kişiye özel aimbot yapılandırılması mevcut yani başka bir kullanıcı sizi deşifre edemiyor)
Otomatik offset güncellemesi de bir hayli hoş tıpkı WeanteX de ki gibi kişiye özel build yapılıyor haftalık deneme sürümünü kullandım ve tüm AC testlerini başarıyla geçti tavsiye ediyorum.
Monesy Bypass + Skript.GG : Fiyat performans olarak değerlendirmem mümkün değil ikisi ortalama 180 euro gibi bir meblaya denk geliyor durumunuz iyiyse alabilirsiniz fakat her ay 800 900 tl skript ücreti ödüyorsunuz
AC testlerinden başarıyla geçiyor.Diğer tavsiye ettiğim priv hilelerden tek artı yanı özelliklerinin daha fazla olması (silent aimbot).
Bir listenin daha sonuna geldik umarım yeni listelerde karşılaşırız herkese iyi gunrp'ler iyi roller