yanlışın var fivemin banını kaldırmak valoranttan daha kolayÖncelikle kekhack'ın detected bir hile olduğunu söyleyerek başlıyayım. Fivem ban konusunda acımıyor ve direkt 30 60 90 gün hwid banı çakıp geçiyor Valorant gibi kolayda değil formatda atsan spoofda yapsan açılmaz.Sorduğun soruya gelirsek dediğin kodlar para verme server triggerlama kodları ama bu kodlar her serverde çalışmaz serverin yapısına bağlı hangi core üzerine yapıldığına bağlı. ESX ise AddMoney server komutuyla yapabilirsin. Bunu ESX wiki den bulabilirsin. QB ise ona özel olan kod ile yapman lazım onun içinde githubdan QB core server dosyasını açıp dosyaların içinden ilgili para veren kod kısmını bulup kekhackde onu kullanman lazım.
Ne Kadar Güvenilir Birde Güvenilirse Sanırım Lua İle Çalışıyor Elinde Varmı Luamtc eski adıyla fivex
yani bir sürü müşterileri var güvenilir lua ile çalışıyor kısmını anlamadım ne demek istedinNe Kadar Güvenilir Birde Güvenilirse Sanırım Lua İle Çalışıyor Elinde Varmı Lua
nasıl kaldırabilirim kral ?yanlışın var fivemin banını kaldırmak valoranttan daha kolay
HEPSİ GİTTİ BAN YEDİM BANI AÇMAYA ÇALIŞIYORUM.Çalıştırdığın kekhack linkini atar mısın bebeğim vt gerek yok
Kanka çalıltırabileceğin tek kek hilesini şuanda esx umut yapıyor haricinde bedava yok haberin olsun. Sanmıyorum.HEPSİ GİTTİ BAN YEDİM BANI AÇMAYA ÇALIŞIYORUM.
Zamanında 500 tl verdim ben ona fivex spoofer ve hile kesin açıcam banı çalışıyor dedi verdim 500 tl çalışmadı 20 tane yeni rockstar hesap aldım ve ondan sonra discord üzerinden sürekli küfürlü duyurular atmaya başladı. esx_umut hiç işim olmaz.Kanka çalıltırabileceğin tek kek hilesini şuanda esx umut yapıyor haricinde bedava yok haberin olsun. Sanmıyorum.
paralımı bedavamı bu hile lua olayını bende tam bilmiyorum ama sanırım menu ile alakalı bişey yani kodlar oluyo oraya pasteliyince menu geliyoyani bir sürü müşterileri var güvenilir lua ile çalışıyor kısmını anlamadım ne demek istedin