Ağustos ayında 1 ay hwid ban yedim 40 takla attım yine açamadım.Hiçbir ücretli/ücretsiz spoofer fivem banını açamıyor.Atılan ban Ekran kartına atılıyor diye okumuştum bir yerde.Tek bir yolu var oda VM açıp oyunu VM içinden oynamak.Bende VM içinde oyun oynamaya sıcak bakmadığım için düşünmedim hiç.mtc al geç yeni terminate özelliğiyle baya iyi
hocam fivemde ban açmak çok basit nasil yani açılmaz
Yapan var aslında dedikleri gibi sağlam method bilen var 5-10 dakikaya açıyor ama söylemiyorlar. parayla diyorlar güven olmuyor onlarada birşey yapacağım bakalımAğustos ayında 1 ay hwid ban yedim 40 takla attım yine açamadım.Hiçbir ücretli/ücretsiz spoofer fivem banını açamıyor.Atılan ban Ekran kartına atılıyor diye okumuştum bir yerde.Tek bir yolu var oda VM açıp oyunu VM içinden oynamak.Bende VM içinde oyun oynamaya sıcak bakmadığım için düşünmedim hiç.
benim kullandığım hilede proxy ile açabiliyorsun direktAğustos ayında 1 ay hwid ban yedim 40 takla attım yine açamadım.Hiçbir ücretli/ücretsiz spoofer fivem banını açamıyor.Atılan ban Ekran kartına atılıyor diye okumuştum bir yerde.Tek bir yolu var oda VM açıp oyunu VM içinden oynamak.Bende VM içinde oyun oynamaya sıcak bakmadığım için düşünmedim hiç.
magic rockstar satanları diyorsun sanırım onlarda 1 haftada ban yiyorYapan var aslında dedikleri gibi sağlam method bilen var 5-10 dakikaya açıyor ama söylemiyorlar. parayla diyorlar güven olmuyor onlarada birşey yapacağım bakalım
Hangi hile o?benim kullandığım hilede proxy ile açabiliyorsun direkt
magic rockstar satanları diyorsun sanırım onlarda 1 haftada ban yiyor
mtc eski adıyla fivexHangi hile o?
kekhack detected bilgin olsunMerhaba arkadaşlar
kekhack uzerinden para basma veya item basma olayını nasıl yapabilirim forumda olani denedim olmuyor. Nereden kodlari bulup alabilirim server icerisinde ?
ban yedim zaten 14 gün kaldırmaya çalışıyorumkekhack detected bilgin olsun
Fivemden banımı kaldırdım şöyle anlatayım.Bende woofer var hem valoda hemde fivemde kaldırmak istiyordum ikisinide kalıntısız kaldırdım revoyla.Woofer yaptım talimatlara göre rock star hesabı falanda değiştirmedim sadece fivem giriş yaptığım yeni hesap açtım banım kalktı.Ağustos ayında 1 ay hwid ban yedim 40 takla attım yine açamadım.Hiçbir ücretli/ücretsiz spoofer fivem banını açamıyor.Atılan ban Ekran kartına atılıyor diye okumuştum bir yerde.Tek bir yolu var oda VM açıp oyunu VM içinden oynamak.Bende VM içinde oyun oynamaya sıcak bakmadığım için düşünmedim hiç.