Anladım teşekkürler. peki sağlam bir hile var mı bildiğin ud olan fivem için ?Öncelikle kekhack'ın detected bir hile olduğunu söyleyerek başlıyayım. Fivem ban konusunda acımıyor ve direkt 30 60 90 gün hwid banı çakıp geçiyor Valorant gibi kolayda değil formatda atsan spoofda yapsan açılmaz.Sorduğun soruya gelirsek dediğin kodlar para verme server triggerlama kodları ama bu kodlar her serverde çalışmaz serverin yapısına bağlı hangi core üzerine yapıldığına bağlı. ESX ise AddMoney server komutuyla yapabilirsin. Bunu ESX wiki den bulabilirsin. QB ise ona özel olan kod ile yapman lazım onun içinde githubdan QB core server dosyasını açıp dosyaların içinden ilgili para veren kod kısmını bulup kekhackde onu kullanman lazım.
Kekhack i nasıl çalıştırabildin kral? Eğer çalıştırabildiysen yardımcı olur musun.Merhaba arkadaşlar
kekhack uzerinden para basma veya item basma olayını nasıl yapabilirim forumda olani denedim olmuyor. Nereden kodlari bulup alabilirim server icerisinde ?
Eulen al kekhack kullanıyorsan 3 gün sonra 16 günlük ban yiyorsun sonrasında kullanmaya devam edersen arkadaşın dediği gibi olaylar yaşarsınAnladım teşekkürler. peki sağlam bir hile var mı bildiğin ud olan fivem için ?
Normal şekilde load dediğim zaman sorunsuz çalışıyor bende.Kekhack i nasıl çalıştırabildin kral? Eğer çalıştırabildiysen yardımcı olur musun.
eulen almayı bende çok istiyorum sitesi nedir onun buldum sanırsamda güncellemedeymiş satış yokmuş.Eulen al kekhack kullanıyorsan 3 gün sonra 16 günlük ban yiyorsun sonrasında kullanmaya devam edersen arkadaşın dediği gibi olaylar yaşarsın
mtc al geç yeni terminate özelliğiyle baya iyiAnladım teşekkürler. peki sağlam bir hile var mı bildiğin ud olan fivem için ?
hocam fivemde ban açmak çok basit nasil yani açılmazÖncelikle kekhack'ın detected bir hile olduğunu söyleyerek başlıyayım. Fivem ban konusunda acımıyor ve direkt 30 60 90 gün hwid banı çakıp geçiyor Valorant gibi kolayda değil formatda atsan spoofda yapsan açılmaz.Sorduğun soruya gelirsek dediğin kodlar para verme server triggerlama kodları ama bu kodlar her serverde çalışmaz serverin yapısına bağlı hangi core üzerine yapıldığına bağlı. ESX ise AddMoney server komutuyla yapabilirsin. Bunu ESX wiki den bulabilirsin. QB ise ona özel olan kod ile yapman lazım onun içinde githubdan QB core server dosyasını açıp dosyaların içinden ilgili para veren kod kısmını bulup kekhackde onu kullanman lazım.
var mı kral mtc sitesi falanmtc al geç yeni terminate özelliğiyle baya iyi
hocam fivemde ban açmak çok basit nasil yani açılmaz
discordlarına mtc yazarak girebilirsinvar mı kral mtc sitesi falan
Kardeşim fivem ban nasıl kalkıyor yeni rockstar hesabı lazım dimidiscordlarına mtc yazarak girebilirsin