Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba bize atılan dosyanın herhangi üçüncü kişilerle paylaşıldığını nereden anlıyorsunuz?
Atılan dosyaların paylaşılması kısacası cheatglobal formunda paylaşılması demektir ne zamandır bu forumdayım kuralları biliyorum. birisi bişi çıkartır yediremeyen crackler ve paylaşır emekler çöpe gider. bi rat felan yok gerekli şeyleri kontrol edebilirsiniz.
Beni yeme keki mi ye :) Moruk adamın üstüne bu kadar gitme sen metodu koy aksini kanıtla de sonra zaten sen haksızsan 1 sn bile kaybetmez ama dediğin gibiyse zaten cevap da gelmez :)
aynen öyle

Bir önceki konu fiyatların
"
Haftalık 50 ₺
Aylık 250 ₺
Lifetime 650 ₺"

Bu şekildeyken neden bu kadar düşürdün acaba?

çok önceden writelinedan satın alıp yapmıştım onlar bile bu kadar korkmuyordu yok anydesk bağlanayım cart curt fivemi tamamen silip açıyordun sonra yeni rockstar hop giriyorum executorla sunucuları patlatıp patlatıp tekrar açıyordum ya scammersın ya da bomboş 10 yıllık method kullanıyorsun korkma bu kadar knk

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
çok önceden writelinedan satın alıp yapmıştım onlar bile bu kadar korkmuyordu yok anydesk bağlanayım cart curt fivemi tamamen silip açıyordun sonra yeni rockstar hop giriyorum executorla sunucuları patlatıp patlatıp tekrar açıyordum ya scammersın ya da bomboş 10 yıllık method kullanıyorsun korkma bu kadar knk
kanka öyle methodlar 1-2 saat sonra ban atıyor biz öyle yapmıyoruz ya çok boş yapıyorsun yada yan hesapsın seç birisini.
Bir önceki konu fiyatların
"
Haftalık 50 ₺
Aylık 250 ₺
Lifetime 650 ₺"

Bu şekildeyken neden bu kadar düşürdün acaba?
o konu başka bi reseller spoofer olarak satıyorduk şimdiki tamamı ile bize ait.

kanka öyle methodlar 1-2 saat sonra ban atıyor biz öyle yapmıyoruz ya çok boş yapıyorsun yada yan hesapsın seç birisini.

o konu başka bi reseller spoofer olarak satıyorduk şimdiki tamamı ile bize ait.
Spoofer resimleri atabilirmisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt