Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
web sitenizi güncelleyip tr kısmı eklemek ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Buglu rockstar hesabı nasıl yapılıyor peki?
kanka buglu rockstar hesabı boş iş hemen ban yedirtiyor.
Mod onayı gelsin ondan sonra bakılır her şeye direk tartışmaya gerek yok
eğer istersen gerekli şeyleri kanıtlarız.
ödeme metot farklılığı . ip denetleme vs vs
onlar ile uğraşıcak vaktimiz yok ve tebex üzerinden o tarz şeyleri zor ayarlıyoruz.

Kendi kullandığı yönteme ban yediriyor demiş gerisini siz anlayın böyle ucubelere paranızı kaptırmayın :)
unknown.png

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kendi kullandığı yönteme ban yediriyor demiş gerisini siz anlayın böyle ucubelere paranızı kaptırmayın :)
unknown.png
:D bu yöntemi denedime kesin bi kanıtın varmı sunsana desene bak böyle böyle kayıtlarım var rockstar girdin bişi yapmadın başka felan :D

:D bu yöntemi denedime kesin bi kanıtın varmı sunsana desene bak böyle böyle kayıtlarım var rockstar girdin bişi yapmadın başka felan :D
Anydesk tw olan ban açmada her türlü buglı rockstar vardır
Peki ban açma işlemin nasıl oluyor spoofer ile token mi değiştiriyorsun veya başka birşey mi yapıyorsun (%100 Buglı rockstar ile açıyorsun yeme beni)

Anydesk tw olan ban açmada her türlü buglı rockstar vardır
Peki ban açma işlemin nasıl oluyor spoofer ile token mi değiştiriyorsun veya başka birşey mi yapıyorsun (%100 Buglı rockstar ile açıyorsun yeme beni)
Beni yeme keki mi ye :) Moruk adamın üstüne bu kadar gitme sen metodu koy aksini kanıtla de sonra zaten sen haksızsan 1 sn bile kaybetmez ama dediğin gibiyse zaten cevap da gelmez :)

Merhaba bize atılan dosyanın herhangi üçüncü kişilerle paylaşıldığını nereden anlıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt