Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duffys69

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Arkadaşlar selamlar sizlere fivem spoofer hizmeti sunuyorum. Aşşağıda ki kısmı dikkatlice okuduktan sonra lütfen satın alınız.

DURUMLAR / GEREKSINIMLER

1 / Rockstar account. ( 5$ Satıyoruz )
2 / Anydesk ( İşlemi yaparken bilgisayarınıza bağlanıyoruz, daha rahat ve hızlı olsun diye )
3 / Kullandıgınız spooferi cracklemek için veya arkadaşımda kullansın diye birisine atarsanız bir şekilde, üyeliğiniz iptal edilir ve fivemden tekrar ban yersiniz.

NASIL SATIN ALICAĞIM?

Web sitemizden alın derdim, fakat web sitesi türkler için değil, orada yurt dışı satışları yapıyoruz ve pahalı bundan dolayı discord sunucumuza gelip satın almanız gerekicektir.

FIYAT NEDIR?

Lifetime - 200 ₺
1 Haftalık Kullanım - 100 ₺

Üyelikler arasında kullanım farkı yoktur ikiside aynıdır sadece süre farkları mevcuttur.

ÖDEME YÖNTEMLERİMİZ

PAPARA
ININAL
TOSLA
HAVALE / EFT

LIMITI OLMAYAN ARKADASLARIMIZDA SATIN ALABILIRLER.

Proof veya kanıtlar sunulur, banı olan moderatör arkadaşlarımız özelden yazsın kanıt için açalım banlarını.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaş spoofer satmıyor sadece buglı rockstar satıyor onunlada 1 saat sonra tekrar banlanıcaksınız alanların haberi olsun :) (Önerilmez)
buglu rockstar satmıyorum :D
spoofer işlemi yapıyoruz.

Her 2 madde'de yalandır biryerlerinden sallıyor :)
unknown.png

@x0se arkadaş konusu varken konu açmış
https://cheatglobal.com/konu/fivem-spoofer-satiyorum.29765/#post-524059
bi el atarmısın.

Mod onayı gelsin ondan sonra bakılır her şeye direk tartışmaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt