sunucu linki ile otomatik yanıt verme falan olabilir yada sunucu loglarını bi kanala atacak bir sistem oyuna girmeden hileci yakalamaya yardımcı olabilir belkiFivem Moderasyon Botu yapıyorum sizce hangi özellikleri eklemeliyim whitelist tickrt l0g vs ekledim farkli bir özellik öneririz var ise söylerseniz sevinirim
link ile otomatik yanit derkensunucu linki ile otomatik yanıt verme falan olabilir yada sunucu loglarını bi kanala atacak bir sistem oyuna girmeden hileci yakalamaya yardımcı olabilir belki
Mesela bir oyuncu discorda yeni girdi ve sunucunun giriş bağlantısını bilmiyor. IP veya bağlantı yazdığında bot otomatik olarak ayarlanmış giriş bağlantısını atabilir. Oto cevap gibilink ile otomatik yanit derken
black list sunucu şeyi olabilir yani biri sunucuya katıldığında blacklist sunucudan çıkmazsa oto kicklesinFivem Moderasyon Botu yapıyorum sizce hangi özellikleri eklemeliyim whitelist tickrt l0g vs ekledim farkli bir özellik öneririz var ise söylerseniz sevinirim
/sunucuaktif komutu ile istenilen kanala sunucunun ip adresi vs atiliyoeMesela bir oyuncu discorda yeni girdi ve sunucunun giriş bağlantısını bilmiyor. IP veya bağlantı yazdığında bot otomatik olarak ayarlanmış giriş bağlantısını atabilir. Oto cevap gibi
mantikli wl sunucular icinblack list sunucu şeyi olabilir yani biri sunucuya katıldığında blacklist sunucudan çıkmazsa oto kicklesin
yorum kasiyo gibisin kardesim uzaklas konudantrancscript diye gbiresey vardi onu ekle