Fivem Bot

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eswh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eswh

Master Üye
İletişim
Fivem Moderasyon Botu yapıyorum sizce hangi özellikleri eklemeliyim whitelist tickrt l0g vs ekledim farkli bir özellik öneririz var ise söylerseniz sevinirim

Fivem Moderasyon Botu yapıyorum sizce hangi özellikleri eklemeliyim whitelist tickrt l0g vs ekledim farkli bir özellik öneririz var ise söylerseniz sevinirim
sunucu linki ile otomatik yanıt verme falan olabilir yada sunucu loglarını bi kanala atacak bir sistem oyuna girmeden hileci yakalamaya yardımcı olabilir belki

link ile otomatik yanit derken
Mesela bir oyuncu discorda yeni girdi ve sunucunun giriş bağlantısını bilmiyor. IP veya bağlantı yazdığında bot otomatik olarak ayarlanmış giriş bağlantısını atabilir. Oto cevap gibi

black list sunucu şeyi olabilir yani biri sunucuya katıldığında blacklist sunucudan çıkmazsa oto kicklesin

Mesela bir oyuncu discorda yeni girdi ve sunucunun giriş bağlantısını bilmiyor. IP veya bağlantı yazdığında bot otomatik olarak ayarlanmış giriş bağlantısını atabilir. Oto cevap gibi
/sunucuaktif komutu ile istenilen kanala sunucunun ip adresi vs atiliyoe

black list sunucu şeyi olabilir yani biri sunucuya katıldığında blacklist sunucudan çıkmazsa oto kicklesin
mantikli wl sunucular icin

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt