[FiveM] Athena Spoofer Crâck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben teşekkür ederim. Bu hwid spooferi ben yaptım dediğin gibi githubdan aldım fakat diğer loaderi soft yaptı ve githubdan almadı. Burada zaten tüm herkes hem bizim paylaşımızla hem senin paylaşımınla kırılmayacak bir program olmadığını gördü. İnsanlar iPhone kernel seviyesini geçiyor o yüzden bizde hiç bir zaman kırılamaz demiyoruz. Arkadaşım normal bir şekilde programın kırıldığını görünce ilk tepsini verdi. Kırma methodun sağlam bilgilisin umarım daha kırmazsın programları :D
Dosya daha güncellenmeyecek takılın.

Dosya daha güncellenmeyecek takılın.
Teşekkürler senin gibi bilgili bir insanla fake hesapla olsa dahi tanışmak isterim. Tekrardan teşekkür ederim. Eski mesajlara baktımda thefrmu biliyorsun orayı bilen fazla kişi kalmadı sanalda

Son düzenleme:
Eline sağlık spoofer da vermen çok iyi oldu :)

Video çalışıyordu şuan kullanılmıyora düştü haberin olsun

2 ürünüde kırmışsın. Gerçekten içten tebrik ederim. Kırılmaz diye bir program yoktur biz kimsedende kendimizi üstün görmedik. Bizden daha iyi biriside varmış :) Eline sağlık umarım geliştirmemizde kırmanın yardımı dokunur
"Bizden daha iyi biriside varmış" amca oğlu yanlış anlamada siz kimsiniz ya :D bu piyasada anca getir götür yaparsınız, bilginiz olsun :)

unknown.png

Knka kırdınız anlarım tebrikte ettik fakat bu şekilde gelip discorda bot basmak ne kadar doğru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt