KekValo
Silver Üye
ah be abi olursun inşBir gün gta 5 'e sahip olursam deneyeceğim
ah be abi olursun inşBir gün gta 5 'e sahip olursam deneyeceğim
Spoofer için @Soft a özel mesaj atın bir sorununuz varsa size yardımcı olacaktır..
Kıranlar için biz CFucker yerine farklı bir yöntem uyguluyoruz. Lütfen bazıları da korkup kötü yazılım koymasın ve gerçek ismiyle bana gelsin.Yazılımlar tamamen incelendi, herhangi bir virüs bulunmamaktadır.
Kardeş neyin kafasını yaşıyon veya kim olduğumu zannediyon bilmiyorum ama ben nonameyim seni kandırmışlar.Boşa etiket atmassak sevinirim. Teşekkürler.
Kıranlar için biz CFucker yerine farklı bir yöntem uyguluyoruz. Lütfen bazıları da korkup kötü yazılım koymasın ve gerçek ismiyle bana gelsin.
Yukarıda ki arkadaş gibi itici yaklaşmadığın için teşekkürler. Gelişmenizi görmek istiyorum2 ürünüde kırmışsın. Gerçekten içten tebrik ederim. Kırılmaz diye bir program yoktur biz kimsedende kendimizi üstün görmedik. Bizden daha iyi biriside varmış Eline sağlık umarım geliştirmemizde kırmanın yardımı dokunur
Ben teşekkür ederim. Bu hwid spooferi ben yaptım dediğin gibi githubdan aldım fakat diğer loaderi soft yaptı ve githubdan almadı. Burada zaten tüm herkes hem bizim paylaşımızla hem senin paylaşımınla kırılmayacak bir program olmadığını gördü. İnsanlar iPhone kernel seviyesini geçiyor o yüzden bizde hiç bir zaman kırılamaz demiyoruz. Arkadaşım normal bir şekilde programın kırıldığını görünce ilk tepsini verdi. Kırma methodun sağlam bilgilisin umarım daha kırmazsın programlarıYukarıda ki arkadaş gibi itici yaklaşmadığın için teşekkürler. Gelişmenizi görmek istiyorum