[FiveM] Athena Spoofer Crâck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşa etiket atmassak sevinirim. Teşekkürler.

Kıranlar için biz CFucker yerine farklı bir yöntem uyguluyoruz. Lütfen bazıları da korkup kötü yazılım koymasın ve gerçek ismiyle bana gelsin.🕊️ :)
Kardeş neyin kafasını yaşıyon veya kim olduğumu zannediyon bilmiyorum ama ben nonameyim seni kandırmışlar.
Ayrıca Reverser rankını nasıl verdiler sana? Boş dosyaya de4dot atarak mı? or what? Reverser'lık hakkında 0 bilgin olduğuna yemin edebilirim.

pg9vql9.PNG

Allahım inşallah sizleri proje pasteleme evresinden kurtarır
C:\Users\Juwe\Desktop\Explorer\AuthGG-ImGui-Example-Native-master\AuthGG-ImGui-Example-Native-master.pdb

Son düzenleme:
Spooferi çalışmayanlar için: GTA V olmayan bir steam hesabına girin, yoksa banlı rockstarla girersiniz. Ve ve epic games'de GTA V varsa oda açık olmasın arkada.

dediklerini tekrar denedim farklı rockstar hesabınada girdim fakat şimdide hwid banned hatasıyla karşılaşıyorum

2 ürünüde kırmışsın. Gerçekten içten tebrik ederim. Kırılmaz diye bir program yoktur biz kimsedende kendimizi üstün görmedik. Bizden daha iyi biriside varmış :) Eline sağlık umarım geliştirmemizde kırmanın yardımı dokunur

2 ürünüde kırmışsın. Gerçekten içten tebrik ederim. Kırılmaz diye bir program yoktur biz kimsedende kendimizi üstün görmedik. Bizden daha iyi biriside varmış :) Eline sağlık umarım geliştirmemizde kırmanın yardımı dokunur
Yukarıda ki arkadaş gibi itici yaklaşmadığın için teşekkürler. Gelişmenizi görmek istiyorum

Yukarıda ki arkadaş gibi itici yaklaşmadığın için teşekkürler. Gelişmenizi görmek istiyorum
Ben teşekkür ederim. Bu hwid spooferi ben yaptım dediğin gibi githubdan aldım fakat diğer loaderi soft yaptı ve githubdan almadı. Burada zaten tüm herkes hem bizim paylaşımızla hem senin paylaşımınla kırılmayacak bir program olmadığını gördü. İnsanlar iPhone kernel seviyesini geçiyor o yüzden bizde hiç bir zaman kırılamaz demiyoruz. Arkadaşım normal bir şekilde programın kırıldığını görünce ilk tepsini verdi. Kırma methodun sağlam bilgilisin umarım daha kırmazsın programları :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt