CweYZ
Prime Üye
- İletişim
discord.gg/fivemcheat üzerinden biz yardım ediyoruz, ancak biraz gergin bir ekibimiz var en azından free olanlsr için xdReis DC var mı?
discord.gg/fivemcheat üzerinden biz yardım ediyoruz, ancak biraz gergin bir ekibimiz var en azından free olanlsr için xdReis DC var mı?
Seviyorum hocamVideo da niye sövüyorsun onu çözemedim
Bu malları kandıran kişi akıllı değil kurnaz ve dolandırıcıdır, sonuç olarak satan da benim gözümde kahpedir. Dost seninde dediğin gibi ve benimde herkese belirttiğim gibi mantık yürüyünce herşey basitleştirilir. Whitelist olan sunucuların hepsinde ayrıca alman asıllı sunucularda da çalışıyor. Exploit Detect hatasını da çözmek çok zor değil. Seviliyorsun <3Cheat engine Stolen Valor menüsü ile fivem camiasında hileye başladım uzun süre dayandım en sonunda cheat engine engellendi ve bir devir kapandı.
Daha sonrasında araştıra araştıra artmoney buldum videoda gösterilen dışı hash kodlarını bile değiştirip silah spawn yapabilirsiniz sadece mantık ve bilgi gerektiriyor abartılacak bir şey değil.
Artmoney çok eski zamandan beri kullanılıyor bunu priv halde satanlara değil de, bunu priv diye alanlara salak deyip ana bacı sövmek gerekir.
Konu güzel yararlı, lakin NonWl sunucular harici wl sunucularda çok bir şey yapabileceğinizi düşünmüyorum.
Bunun sebebi Script yapımcıları cheatengine ve benzeri uygulamalar için her şeyi arka planda gerçekleştiren sc leri piyasaya sürdüler ve genel olarak sen videodaki gibi bir şeyler değiştirmek istersen buna ne yazık ki ulaşamıyorsun.
server etiketlerindemi codem aratayım?non-wl serverlere bak serverlistten "codem" olarak script arat taksi vs. gibi meslekler varsa gir içinden geç
Artmoney nedir? Artmoney, veriye bağlı bir işlevin verilerini değiştirerek " CheatEngine " adını verdiğimiz programla nerdeyse tamamen aynı mantıkla yürümektedir, bu da sayın CG üyelerinin kolayca alışabileceği anlamına gelmektedir. ( Muhtemelen artmoney ile yapılacakların sınırlarını bilmiyorlar ve bundan ötürü hep bununla kısıtlı kalacaklar. )
ARTMONEY İNDİRME LİNK:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
# Nasıl Uygulanılır #
[1] Oyuna girip yapacak olduğumuz mesleği seçiyoruz.
[2] Bize belirttiği alacağımız ücreti ARTMONEY üzerinden FiveM Process'i seçerek SEARCH'lıyoruz.
[3] Meslek görevini yerine getirerek parayı alıyor ve yeni görev alıyoruz.
[4] Yeni aldığımız görevde verdiği miktarı ARTMONEY programı üzerinden " Filter " diyerek aratıyoruz.
[5] Tek bir adet VERI kalana kadar bunu devam ettiriyoruz.
[6] Sadece 1 sonuç kaldığı zaman bu veriyi sağ tarafa kırmızı ok ile atıyoruz.
[7] Attığımız veri de sağ tarafta bulunan para miktarını (VALUE) 2 kere çift tıklayarak istediğimiz miktar ile değiştiriyoruz.
[8] Enter tuşuna bastıktan sonra, meslek görevini yerine getiriyoruz ve bizim belirlediğimiz sayı meslek tarafından bize veriliyor.
# UYARI #
Görünen verilerde bu işe yarar, diğer türlü test etmeniz gerekmektedir!!
# NOT #
Bu PRIV bir şey değildir, PRIV olarak insanlara satıldığını gördüm ve yaymaya karar verdim, bu konuyu yayarak bu malları engellerseniz sevinirim.
# VİDEO #
teşekkürler denicemhala calisiyor haberiniz olsun