CweYZ
Prime Üye
- İletişim
Sunucudan sunucuya değişir.Reis Max Kaç Para Alabiliriz
Sunucudan sunucuya değişir.Reis Max Kaç Para Alabiliriz
Onu nasıl yapıcaz?Her sunucuda farklı şeylerde yapabilirsiniz dostlar, galeride olan araba fiyatını değiştirme, bankaya aktarılan miktarı katlama, aldığınız kondisyon miktarını arttırma, koşma hızınızı arttırma, ymap yüklemesini durdurma bile.
Mantık yürütmek gerekiyor.Onu nasıl yapıcaz?
sunucu önersene reis ya meslek yapamıyorum girdigim cogu sunucuda çöpcülük var ondada parayı göstermiyorMantık yürütmek gerekiyor.
Parayi gosteren birseyleri arastir sunucunda illaki bulursun arkadas meslek olmasina gerek yok demissunucu önersene reis ya meslek yapamıyorum girdigim cogu sunucuda çöpcülük var ondada parayı göstermiyor
Her sunucu altta arkadaşın dediği gibi.sunucu önersene reis ya meslek yapamıyorum girdigim cogu sunucuda çöpcülük var ondada parayı göstermiyor
Reis DC var mı?Mantık yürütmek gerekiyor.
Reis DC var mı?Cheat engine Stolen Valor menüsü ile fivem camiasında hileye başladım uzun süre dayandım en sonunda cheat engine engellendi ve bir devir kapandı.
Daha sonrasında araştıra araştıra artmoney buldum videoda gösterilen dışı hash kodlarını bile değiştirip silah spawn yapabilirsiniz sadece mantık ve bilgi gerektiriyor abartılacak bir şey değil.
Artmoney çok eski zamandan beri kullanılıyor bunu priv halde satanlara değil de, bunu priv diye alanlara salak deyip ana bacı sövmek gerekir.
Konu güzel yararlı, lakin NonWl sunucular harici wl sunucularda çok bir şey yapabileceğinizi düşünmüyorum.
Bunun sebebi Script yapımcıları cheatengine ve benzeri uygulamalar için her şeyi arka planda gerçekleştiren sc leri piyasaya sürdüler ve genel olarak sen videodaki gibi bir şeyler değiştirmek istersen buna ne yazık ki ulaşamıyorsun.