Fitness Programı Önerir misiniz?

Creamy

b o m b a s t i c
Diamond Üye
Fitness'a yeni başladım bana haftalık program önerir misiniz?

1.85 boy + 76 kiloyum böyle her gün bir yeri çalışabileceğim bildiğiniz bir program var mı? (örn pzt göğüs, salı omuz, çarşamba sırt gibi)
Bir de spor dan önce yemek yemeli miyim yoksa yemeden mi spora gitmem lazım? (Çalışıyorum saat 12 de öğle yemeğini yiyorum bir daha 18 30 a kadar bir şey yiyemiyorum 18 30 da işten çıkıyorum)

Şuan hali hazırda bir programım var fakat programı veren kişi kendi kendine kafasına göre falan yazdı ve salonda kimsenin yapmadığı biraz saçma hareketler mevcut veren kişi de çoğu hareketin nasıl yapıldığını bilmiyor bende güvenemedim sorabileceğim kimse olmadığı için belki buradan öğrenirim dedim.

knk bire bir aynıyız kendi programımı yazayım 3 günlük program sonra geri sarar yaparsın 1 gün off gün ver ilk Sırt Kanat 3 Arka kol gir en son omuz yap 2. gün gögüs kol
3. gün ön ve orta omuz trapez arka omuz üst gögüs arka kol

knka zayifim fitness baslasam kilo ve kas yaparmıyım knka ? şimdiden teşekürler.

Fitness'a yeni başladım bana haftalık program önerir misiniz?

1.85 boy + 76 kiloyum böyle her gün bir yeri çalışabileceğim bildiğiniz bir program var mı? (örn pzt göğüs, salı omuz, çarşamba sırt gibi)
Bir de spor dan önce yemek yemeli miyim yoksa yemeden mi spora gitmem lazım? (Çalışıyorum saat 12 de öğle yemeğini yiyorum bir daha 18 30 a kadar bir şey yiyemiyorum 18 30 da işten çıkıyorum)

Şuan hali hazırda bir programım var fakat programı veren kişi kendi kendine kafasına göre falan yazdı ve salonda kimsenin yapmadığı biraz saçma hareketler mevcut veren kişi de çoğu hareketin nasıl yapıldığını bilmiyor bende güvenemedim sorabileceğim kimse olmadığı için belki buradan öğrenirim dedim.
Kanka hiç umduğun gibi olmuyor bulduğun veya yaptığın programlar, kan testi falan veriyorsun mikro makro mu ne değerlerine falan bakıyorlar onlara göre beslenme düzenini falan oturtuyorsun kolay sağlıklı şeyler eğer gerçekten ilgileneceksen hastaneye git bir kaç tüp kan ver kan sonuçlarına göre bir hocadan rica et ücret ister mi bilemiyorum programını o yazsın. Çok ihtiyacın varsa geri dönüş sağla 2 3 adet program atayım Dm üzerinden yardımcı olur umarım.

Spor hocanla tekrar konuş herkese verdiği programlardan vermiş olabilir herkesin yağ kütlesi aynı değil

knka zayifim fitness baslasam kilo ve kas yaparmıyım knka ? şimdiden teşekürler.
Yaparsın fakat çok aşırı zor olur ilk önce kilo al sonrasında spora başla çünkü spor çalıştıkta yağların gidiyor yağların olmayınca da sıska görüyorsun kendini kasın oluyor ama hala sıska oluyorsun bu sefer kilo almaya uğraşıyorsun yaptığın kas da gidiyor o yüzden bulduğunu ye kilo al sonra spora başla
Kanka hiç umduğun gibi olmuyor bulduğun veya yaptığın programlar, kan testi falan veriyorsun mikro makro mu ne değerlerine falan bakıyorlar onlara göre beslenme düzenini falan oturtuyorsun kolay sağlıklı şeyler eğer gerçekten ilgileneceksen hastaneye git bir kaç tüp kan ver kan sonuçlarına göre bir hocadan rica et ücret ister mi bilemiyorum programını o yazsın. Çok ihtiyacın varsa geri dönüş sağla 2 3 adet program atayım Dm üzerinden yardımcı olur umarım.
Eyvallah kankam da beslenme düzenim falan yok bulduğumu yiyorum salonun sahibinin dünya avrupa türkiye birincilikleri var başka şehirlerden insanlar görmeye falan geliyor ona sordum o da yemekle ilgili böyle düzen müzen söylemedi yani bulduğunu ye dedi.
1 ay kadar fullbody yap sonrasında bölgesele geçersin
kanka 2 hafta kadar fullbody yaptım ama bölgesel daha iyi oluyor bölgesel çalışıyorum

bence gym hocanla konuşman gerek bunu ölçülerinin alınıp ona göre bi program oluşturulması gerekiyor

i'm weak if i start fitness will i gain weight and muscle knka? Thanks in advance.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt