push pull legs olarak internetten bulabilirsin bence değerliDostlar vücut konusunda bilgili olan arkadaşlar orta seviye bi program önerebilir mi
hangi gün hangi bölgelerin çalıştırcağın program listesiProgram? Ne analmda
sağol kankam bakiyim hemenpush pull legs olarak internetten bulabilirsin bence değerli
kilolumusun yoksa zayıfmı ?Dostlar vücut konusunda bilgili olan arkadaşlar orta seviye bi program önerebilir mi
1.80 71 kg zaten 1 aydır yapıyorum ama program lazım güzel bi orta seviye zor seviye farketmezkilolumusun yoksa zayıfmı ?
kanka simdi ne istedigine baglı örnegin futbolcusun kendini geliştirmek mi veya vücudunu normalden fazla bir seviyeye mi cıkaracaksın.Ayrıca bu konuda hocana danısabilirisn1.80 71 kg zaten 1 aydır yapıyorum ama program lazım güzel bi orta seviye zor seviye farketmez
amacın nasıl bir vüvüt1.80 71 kg zaten 1 aydır yapıyorum ama program lazım güzel bi orta seviye zor seviye farketmez
fazla hayvan gibi olmadan sade bi vücut kralamacın nasıl bir vüvüt
kas kütlemi arttırmak istiyorum kankamkanka simdi ne istedigine baglı örnegin futbolcusun kendini geliştirmek mi veya vücudunu normalden fazla bir seviyeye mi cıkaracaksın.Ayrıca bu konuda hocana danısabilirisn