Fantasy'den Tarafsız Hile Satıcıları Değerlendirmesi (Valorant)

[RE-SELLER OLMA HAKKINDA] Force Digital altında bulunan tüm ürünler farklı geliştiricilerin elinden çıkmaktadır. Ürünlerin yapım ve geliştirme aşamalarına dahil değiliz. Açıkçası kendi ürünümüzü çıkarma isteğimiz hiç olmadı, ekibimiz bu konuda yeterli değil ve risk almak istemiyoruz. Force Digital olarak amacımız yüksek kaliteli hileleri erişilebilir fiyatlarla sunmak, genelde bunu geliştiricinin global olarak yayınladığı fiyatın 1-10 dolar altına müşterilere sunarak yapabiliyoruz. Son olarak ürün hakkında yazdığın yorumlar için teşekkürler. İyi forumlar.

Son düzenleme:
İlginiz ve incelemeniz için teşekkür ederiz. Visuallerimizi daha yakından incelemek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca çıktığımız süre boyunca hilemiz 2 aydır hiçbir banwave ve detection geçirmemiştir, bireysel yasaklanan kullanıcımız dahi olmadı. Daha detaylı bilgi için her zaman burada olacağım, iyi forumlar dilerim.

Iyi güzel değerlendirme ama en can alıcı kısımlarına bilmiyorum emin değilim demişsin DETECT DURUMLARI eğer bu hile detect aldim oynadim ve ban yedim bu hileyi aldim oynadim ban yemedim şeklinde net bir durum belirtebilseydin sana bütün arkadaşlar dua ederdi 😃 bende dahil

İlginiz ve incelemeniz için teşekkür ederiz. Visuallerimizi daha yakından incelemek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca çıktığımız süre boyunca hilemiz 2 aydır hiçbir banwave ve detection geçirmemiştir, bireysel yasaklanan kullanıcımız dahi olmadı. Daha detaylı bilgi için her zaman burada olacağım, iyi forumlar dilerim.
Hocam çok emin konuşmuşsun bireysel bile banlanan olmadı mi? 1 kişi bilemi? Lisans ver 1 saat içinde banlanırım ben garanti veriyorum 😃😃

Iyi güzel değerlendirme ama en can alıcı kısımlarına bilmiyorum emin değilim demişsin DETECT DURUMLARI eğer bu hile detect aldim oynadim ve ban yedim bu hileyi aldim oynadim ban yemedim şeklinde net bir durum belirtebilseydin sana bütün arkadaşlar dua ederdi 😃 bende dahil

Hocam çok emin konuşmuşsun bireysel bile banlanan olmadı mi? 1 kişi bilemi? Lisans ver 1 saat içinde banlanırım ben garanti veriyorum 😃😃
Sanırsam banlanmak için elinden gelen her şeyi yapan bir kullanıcımız olacaktı @maybeitsjuve size net olarak söyleyebilir

Bilmiyorum 1 saat diyorum ben varsa 😃 belki 1 saatide bulmaz ama pek inanamadim dediğinize yani çıktı çıkalı illaki banlanmistir birileri hocam
Ben hilelerini 1 ay 8 gün kadar kullandım ve sadece bir kere ban yedim o da hileyi yanlış loadladığım için yüce 3 immo1 takılıyordum

Bilmiyorum 1 saat diyorum ben varsa 😃 belki 1 saatide bulmaz ama pek inanamadim dediğinize yani çıktı çıkalı illaki banlanmistir birileri hocam
Ve sana şöyle söyleyeyim yeri geldi çok rage oynadım yeri geldi çok legit oynadım 5 kişiyi smokedan vurduğum da çok oldu gayet güvenilir insanlar bu ara valoyu saldım metin2 ye başladım eskileri yad ediyorum kolay gelsin

Son düzenleme:
[RE-SELLER OLMA HAKKINDA] Force Digital altında bulunan tüm ürünler farklı geliştiricilerin elinden çıkmaktadır. Ürünlerin yapım ve geliştirme aşamalarına dahil değiliz. Açıkçası kendi ürünümüzü çıkarma isteğimiz hiç olmadı, ekibimiz bu konuda yeterli değil ve risk almak istemiyoruz. Force Digital olarak amacımız yüksek kaliteli hileleri erişilebilir fiyatlarla sunmak, genelde bunu geliştiricinin global olarak yayınladığı fiyatın 1-10 dolar altına müşterilere sunarak yapabiliyoruz. Son olarak ürün hakkında yazdığın yorumlar için teşekkürler. İyi forumlar.
olay size ait bir ürün olması değil, ucuz ürünü kullanan insan çok olur. hele aldığınız fiyatlardan ettiğiniz kar oranı yüksekse sizden başka birden çok reseller var demektir. bir ürünü 100lerce kişi kullanıyorsa bu ürünün piyasada yer edinmesi çabuk olur çabuk tanınır ama undetected kalmaz. bahsetmeye çalıştığım şey o. yoksa ürün güzel duruyor.

fontlar çok default ve bold şekilde kullanılmış, ek olarak bir head circle bu visuallere daha iyi gidebilir. item esp ya da skill esp olarak da belki bir rect kullanabilirsiniz. teşekkür ederim.
ben bir hile developeriyim, forumda hile satışı yapmadığım/yapamadığım için arada bir girip konulara bakıyorum. forumda biraz aktiflik olması açısından gerçekten tarafsız bir değerlendirme yapmak istedim. yazdıklarım neyse düşüncelerim de onlar. bir ürünü birden çok yerde görüyorsanız satın almayın. çok bilgili olduğunu düşünen adamlar görürseniz de onlardan da uzak durun, sonra hilemde flaglenecek bir şey yok diyip herkesi banwaveye sürükleyebilir.
VSync almayın aldırmayın 2. gün ban yedim.
reseller ürünlere bu yüzden pek sıcak bakmıyorum.

Güzel inceleme olmuş ellerine saglık @fantasy ben de kendi fikirlerimi eklemek istiyorum. Bir süredir forumda hep aynı ürünler dönüyor bunlar başlıca; btg, unnamed veya modding asc. (maki) ve niceleri bu furyaya şimdi bir de yenisi eklendi: İlk bullseyenin satmaya başladığı hileyi ardından penta, nyrex, lark gibi platformlar da satmaya basladı derken tamamen aynı hilenin rebrandinin resellerliğini yapan glyphae ortaya çıktı. Sanırsam iyi tutan bir ürün gördüğünde onun resellerliğini almak türklerde adet haline gelmiş, sürekli türk piyasasında yeni hileler görmeyi dilerken aynı hileleri adı farklı platformlarda görmek bizi şaşırttı tabii ancak sanırım burada işler bu şekilde ilerliyor, herkesin birbirinin önüne taş koymadığı ve farklı ürün yelpazelerini getirebileceği günler dileğiyle..

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt