Ekle knk dc den500 e alırım
Kankam hayatında kullanmamissin belli oluyo ben hic vac yemedim çok uzun sürede kullandim
Kullandım kardom 1 hafta sonra vac yedim. Kullanmadığım ürün hakkında neden yorum yapayım. Zaten the cihan da habire farklı hesapta oynuyor her videoda farklı hesap acaba nedenKankam hayatında kullanmamissin belli oluyo ben hic vac yemedim çok uzun sürede kullandim
bende kullanmıştım main hesabım ondan ban yedi zatenKullandım kardom 1 hafta sonra vac yedim. Kullanmadığım ürün hakkında neden yorum yapayım. Zaten the cihan da habire farklı hesapta oynuyor her videoda farklı hesap acaba neden
Kanka sence vac yesem sınırsız alirmiydimKullandım kardom 1 hafta sonra vac yedim. Kullanmadığım ürün hakkında neden yorum yapayım. Zaten the cihan da habire farklı hesapta oynuyor her videoda farklı hesap acaba neden
Formatla vacın alakası ne kankaKankam legit bypass almamissaniz ban yersiniz zaten ve ayrıca diyelim legit bypass da aldınız gidip bilgisayari formatlayip oynadınız vs.. veya İnternet kafede kullandınız falan yine vac yersiniz yani format atmamaniz falan lazım legit bypass satın almanız lazım diğer türlü vac yiyorsunuz zaten
Kanka sence vac yesem sınırsız alirmiydim