aga ezglobale para vercek adam tanımıyorum ben bu forumdaKesin alici varsa 400 500 e salarım beyler
Kanka valla ben memnundum bilgisayarı satmasam kullanırdım valla cs2 de de kullandım bayaaga ezglobale para vercek adam tanımıyorum ben bu forumda
bunlar key reslemek için hem 20tl alıyor hemde 10 günde resliyorlar amkFiyat 800 ödeme yöntemleri vs.. eklenmistir
reis 10 tl alırımKesin alici varsa 400 500 e salarım beyler
Hocam 29K gün dediğin 81 küsur yıl ediyor eğer 81 yıldan daha fazla yaşayıp gününün bittiğini görürsen ezglobal'e hesabını sorarsınsınırsız dion orda 29K gün süre yazıo kral kimi kandırıon sınırsız diyip
öyle yapcam zaten sınırsız diyipte ayıp oluo yaniHocam 29K gün dediğin 81 küsur yıl ediyor eğer 81 yıldan daha fazla yaşayıp gününün bittiğini görürsen ezglobal'e hesabını sorarsın
Kanka ne anlatiyorsun sınırsız iste sınırsız alinca zaten 30k gün veriyorlar bittince yenileniyor ki 30k gün ne kadar yıl yapiyorsınırsız dion orda 29K gün süre yazıo kral kimi kandırıon sınırsız diyip
Yok kanka ben her defasında 5 TL ye legit bypass aldım ve restledim 1 gündebunlar key reslemek için hem 20tl alıyor hemde 10 günde resliyorlar amk