ilk önce hileyi sonra oyunu mu açtın yoksa oyun açıkken hileyi mi?önerdiğin spoof varmı
ilk önce hileyi sonra oyunu mu açtın yoksa oyun açıkken hileyi mi?önerdiğin spoof varmı
İlk önce hileyi aç waiting mta yazına oyunu açilk önce hileyi sonra oyunu mu açtın yoksa oyun açıkken hileyi mi?
yok arkadaş ban yemişte mta açıkken hileyi açıp ban yemiş olabilir onu söylemeye çalıştım.İlk önce hileyi aç waiting mta yazına oyunu aç
Sunucudan ban yemiş başka sunucu giriyor bende ayni sekil Bi tr sunucusunda mod tarafından banlandim başka sunucuya giriyorumyok arkadaş ban yemişte mta açıkken hileyi açıp ban yemiş olabilir onu söylemeye çalıştım.
hayır dostum fotoya baktıgımızda cd47 hatasını gösteriyor bu direkt mtanın acsinin banı yani direkt mta oynayamaz eğer sv banı olsaydı cd32 hatasını alacaktı hatam varsa düzeltin.Sunucudan ban yemiş başka sunucu giriyor bende ayni sekil Bi tr sunucusunda mod tarafından banlandim başka sunucuya giriyorum
Dikkat etmedim ona açıkladığımız için tessekurlerhayır dostum fotoya baktıgımızda cd47 hatasını gösteriyor bu direkt mtanın acsinin banı yani direkt mta oynayamaz eğer sv banı olsaydı cd32 hatasını alacaktı hatam varsa düzeltin.
bildiğim bi tane free spoofer var benimkini açtıda seninkinide açar diye düşünüyorumgiremiyom
dc verir misin kralbildiğim bi tane free spoofer var benimkini açtıda seninkinide açar diye düşünüyorum