Exteria CSGO Crâcked By LOLSHAN (Paste)

yorum kasma cabaları
gold üyeyim bro ne mesajı a*q
Garip bir insansın krşm, free ürünün Crâcked konusu olur mu sence?

84ap3ju.png
bir aralar paralıydı bro ne bu havalı konusma cabaları yanlis dusunuyosam adam gibi soyle

Bir ara konuşmuştum kendisiyle ve kırılmadığını kimsenin kıramayacağını falan iddia ediyordu. :D
Screenshot_154.png
Screenshot_155.png
O tarihlerde bana Exteria Loader gönderen olmadı. Sadece biri exelent için source göndermişti.
hocam önceden çok fazla forumda takılmıyordunuz böyle Crâck konularınız filan yoktu çok takmıyordunuz cg yi türkleri filan bu aralar bu kadar ilgilenmenizin özel bir sebebi filan varmı yoksa öylesine mi takılıyorsunuz

ne yapmasını bekliyordunuz hocam
Bu aralar aktif olmamın sebebi hem var hem yok. Türkiye piyasasının hala önemi yok ama malum CS2 geliyor ve tamamen paste olan ürünle bile insanların güvenini kazanıp kandıranlar var Exteria vs gibi. CS2'de TR'de UD olan Internal görmeniz çok çok zor olacak, External olanlarda böyle paste olacak zaten. VAC Modülleri aktif olduğu sürece TR'deki satıcıların pasteleyeceği tüm Hook methodları DT olacağından boşuna ban yiyecekler, VAC Bypass olmadan Internal TR piyasası için bir hayal artık ve tabi VACNet (AI) var OW yerine gelen. Kısacası paste olanların hepsini sırayla ortaya çıkartıp uzak durmaları/dolandırılmamaları için yapıyorum. Tabi bunların yanında ufak PR çalışması işte, çok bir yararı yok tabi ama eğlence olsun :D
bir aralar paralıydı bro ne bu havalı konusma cabaları yanlis dusunuyosam adam gibi soyle
Bir aralar değil hala paralı. Havalı konuşma çabası derken?
Eline sağlık shit paste Türk hilesine iyi gelmiştir :D
Teşekkürler

O tarihlerde bana Exteria Loader gönderen olmadı. Sadece biri exelent için source göndermişti.

Bu aralar aktif olmamın sebebi hem var hem yok. Türkiye piyasasının hala önemi yok ama malum CS2 geliyor ve tamamen paste olan ürünle bile insanların güvenini kazanıp kandıranlar var Exteria vs gibi. CS2'de TR'de UD olan Internal görmeniz çok çok zor olacak, External olanlarda böyle paste olacak zaten. VAC Modülleri aktif olduğu sürece TR'deki satıcıların pasteleyeceği tüm Hook methodları DT olacağından boşuna ban yiyecekler, VAC Bypass olmadan Internal TR piyasası için bir hayal artık ve tabi VACNet (AI) var OW yerine gelen. Kısacası paste olanların hepsini sırayla ortaya çıkartıp uzak durmaları/dolandırılmamaları için yapıyorum. Tabi bunların yanında ufak PR çalışması işte, çok bir yararı yok tabi ama eğlence olsun :D

Bir aralar değil hala paralı. Havalı konuşma çabası derken?

Teşekkürler
lolshanisbasinda

Son düzenleme:
bir şey diyicem arada kaldım baya csghost virüslümü çünkü bir kişi virüslü diyor bir kişi virüssüz diyor bilen varsa söyleyebilirmi
birde lolshan çok iyi birisin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt