cursx
Silver Üye
Hesabını silmiş inanıp inanmamanız beni ilgilendirmiyor zaten. Bu salağın mesajlarını ispatlamak için uğraşamam.Hesap fake aq belli
Hesabını silmiş inanıp inanmamanız beni ilgilendirmiyor zaten. Bu salağın mesajlarını ispatlamak için uğraşamam.Hesap fake aq belli
gold üyeyim bro ne mesajı a*qyorum kasma cabaları
bir aralar paralıydı bro ne bu havalı konusma cabaları yanlis dusunuyosam adam gibi soyleGarip bir insansın krşm, free ürünün Crâcked konusu olur mu sence?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
O tarihlerde bana Exteria Loader gönderen olmadı. Sadece biri exelent için source göndermişti.Bir ara konuşmuştum kendisiyle ve kırılmadığını kimsenin kıramayacağını falan iddia ediyordu.
Bu aralar aktif olmamın sebebi hem var hem yok. Türkiye piyasasının hala önemi yok ama malum CS2 geliyor ve tamamen paste olan ürünle bile insanların güvenini kazanıp kandıranlar var Exteria vs gibi. CS2'de TR'de UD olan Internal görmeniz çok çok zor olacak, External olanlarda böyle paste olacak zaten. VAC Modülleri aktif olduğu sürece TR'deki satıcıların pasteleyeceği tüm Hook methodları DT olacağından boşuna ban yiyecekler, VAC Bypass olmadan Internal TR piyasası için bir hayal artık ve tabi VACNet (AI) var OW yerine gelen. Kısacası paste olanların hepsini sırayla ortaya çıkartıp uzak durmaları/dolandırılmamaları için yapıyorum. Tabi bunların yanında ufak PR çalışması işte, çok bir yararı yok tabi ama eğlence olsunhocam önceden çok fazla forumda takılmıyordunuz böyle Crâck konularınız filan yoktu çok takmıyordunuz cg yi türkleri filan bu aralar bu kadar ilgilenmenizin özel bir sebebi filan varmı yoksa öylesine mi takılıyorsunuz
ne yapmasını bekliyordunuz hocam
Bir aralar değil hala paralı. Havalı konuşma çabası derken?bir aralar paralıydı bro ne bu havalı konusma cabaları yanlis dusunuyosam adam gibi soyle
TeşekkürlerEline sağlık shit paste Türk hilesine iyi gelmiştir
lolshanisbasindaO tarihlerde bana Exteria Loader gönderen olmadı. Sadece biri exelent için source göndermişti.
Bu aralar aktif olmamın sebebi hem var hem yok. Türkiye piyasasının hala önemi yok ama malum CS2 geliyor ve tamamen paste olan ürünle bile insanların güvenini kazanıp kandıranlar var Exteria vs gibi. CS2'de TR'de UD olan Internal görmeniz çok çok zor olacak, External olanlarda böyle paste olacak zaten. VAC Modülleri aktif olduğu sürece TR'deki satıcıların pasteleyeceği tüm Hook methodları DT olacağından boşuna ban yiyecekler, VAC Bypass olmadan Internal TR piyasası için bir hayal artık ve tabi VACNet (AI) var OW yerine gelen. Kısacası paste olanların hepsini sırayla ortaya çıkartıp uzak durmaları/dolandırılmamaları için yapıyorum. Tabi bunların yanında ufak PR çalışması işte, çok bir yararı yok tabi ama eğlence olsun
Bir aralar değil hala paralı. Havalı konuşma çabası derken?
Teşekkürler
free vermişti yaniBir aralar değil hala paralı. Havalı konuşma çabası derken?
değilbir şey diyicem arada kaldım baya csghost virüslümü çünkü bir kişi virüslü diyor bir kişi virüssüz diyor bilen varsa söyleyebilirmi
birde lolshan çok iyi birisin