Garip bir insansın krşm, free ürünün Crâcked konusu olur mu sence?bu zaten bedava degilmiydi la
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Garip bir insansın krşm, free ürünün Crâcked konusu olur mu sence?bu zaten bedava degilmiydi la
Ne zamana kadar ud green trust kalır?Garip bir insansın krşm, free ürünün Crâcked konusu olur mu sence?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Orasını bilemem ama paste zaten. UD kalmasını beklemek hata olur.Ne zamana kadar ud green trust kalır?
Yok driverı ud'de belki fixler diye sordum malum sub'um bitiyordu bari kullanırım diye düşündümOrasını bilemem ama paste zaten. UD kalmasını beklemek hata olur.
Driver derken? Kernel hile değil bu driver yok Dümdüz Windows API kullanan usermode paste hile. Sanırım seni keklemişler.Yok driverı ud'de belki fixler diye sordum malum sub'um bitiyordu bari kullanırım diye düşündüm
a iyi bari satın almadm almazdım da en azından paste olduğunu gene hatırladmDriver derken? Kernel hile değil bu driver yok Dümdüz Windows API kullanan usermode paste hile. Sanırım seni keklemişler.
yok daha yeni sub aldım biraz tadını çıkartayım barireis pellixi crackleme
buneamk MIOKGHFKMOÖNMOBKÖFOÖKMLBFSNOMJOKbeni banlayan adminin anasını götünden sikeyim @LOLSHAN abi seninde karını sikeyim bi bakıp kırmadın ya pkklı itlerin unpackını hala sikimsonik pasteleri kırıyon vay züğürt * sikeyim ya