Exteria CSGO Crâcked By LOLSHAN (Paste)

LOLSHAN

Reverser
Crâck Date ~ 20.08.2023
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ Github (Pasted)
Protectors ~ Modded ConfuserEx + Custom Str Encrypt [UnPacked] : Lisans Kontrolleri [Hepsi silindi]

pz4xsx6.png

/

rezilliği..
ve kontrollerini kendi sunucusunda yapmaktansa direkt hesabından yapıyor :D
sistemi de tamamen saçmalıktan ibaret, ana dosyanın üstüne junk eklemekten başka bir işlevi yok.
Bunların yanında auth için çok saçma bir yol izlemiş kardeşimiz. Post/Req yerine direkt olup ( / / )
Tabi bunu görünce Decrypt ile elime geçti, bende ftp bağlantısıyla sunucuya girip . pass: 1337
o4zmg7t.png

Tabi ertesi gün fark etmiş olacak ki hileyi kapattı ve ftp şifresini değiştirdi :D
s1nued1.png

Gelişmek için exe ile çalışmak isteyen arkadaşlar olursa UnCracked Exe aşağıda paylaştım
/

Son düzenleme:
iyki almamışım almayı düşünüyordum

Crâck Date ~ 20.08.2023
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ Github (Pasted)
Protectors ~ Modded ConfuserEx + Custom Str Encrypt [UnPacked] : Lisans Kontrolleri [Hepsi silindi]

pz4xsx6.png

/

rezilliği..
ve kontrollerini kendi sunucusunda yapmaktansa direkt hesabından yapıyor :D
sistemi de tamamen saçmalıktan ibaret, ana dosyanın üstüne junk eklemekten başka bir işlevi yok.
Bunların yanında auth için çok saçma bir yol izlemiş kardeşimiz. Post/Req yerine direkt olup ( / / )
Tabi bunu görünce Decrypt ile elime geçti, bende ftp bağlantısıyla sunucuya girip . pass: 1337
o4zmg7t.png

Tabi ertesi gün fark etmiş olacak ki hileyi kapattı ve ftp şifresini değiştirdi :D
s1nued1.png

Gelişmek için exe ile çalışmak isteyen arkadaşlar olursa UnCracked Exe aşağıda paylaştım
/
Ne zamana kadar green trust ve ud kalır tahmini?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt