Execute Fivem Spoofer Crâcked

kanka 150 tl fiyatı var adamların kendi discordunda bence it orda al konu daha oynalanmadı zaten ben bugün aldım kalktı banım ama bence bunda casus yazılım olabilir
kontrol ettim ana dosyaylan boyutu falan hep aynı şüpheli ip falanda yok temiz gibi millete neden boş yere para harcatmaya çalıson

Ama Modlar Onay vermemiş zaten güvenmedim
en iyisini yapmışsın valla reklam için demiyorum adamların adını bile bilmiyorum ama çok samimi geldi bana satıcılar zaten ben yemek yerken kurdular herşeyi üstüne 1 tanede rc hesabı hediye ettiler şimdi virus total dışında tam bilmiyorum ama belki bu arkadaş dosyanın içine virus totalde gözükmeyen 1 yazılım falanda eklemiş olabilir yaani her ihtimal var kısacası bence 150 tl gibi küçük bir mebla verip Crâck yerine orj versiyonunu kullanmak her zaman daha iyidir

en iyisini yapmışsın valla reklam için demiyorum adamların adını bile bilmiyorum ama çok samimi geldi bana satıcılar zaten ben yemek yerken kurdular herşeyi üstüne 1 tanede rc hesabı hediye ettiler şimdi virus total dışında tam bilmiyorum ama belki bu arkadaş dosyanın içine virus totalde gözükmeyen 1 yazılım falanda eklemiş olabilir yaani her ihtimal var kısacası bence 150 tl gibi küçük bir mebla verip Crâck yerine orj versiyonunu kullanmak her zaman daha iyidir
kral satın aldıgın yeri bırakırmısın discord: keyrixz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt