pykee0850
Efsane Üye
Kazandığın 200tl para olur 1 müşteri kaybedersin kankaDelilin var mı? Kanıtla ak dsadsadsa
Kazandığın 200tl para olur 1 müşteri kaybedersin kankaDelilin var mı? Kanıtla ak dsadsadsa
50tl verim gel kanser edion adamıKazandığın 200tl para olur 1 müşteri kaybedersin kanka
paraya muhtaç olmayan insan felsefi kelimeler yapmak yerine orjinal projeyi atmaya ne dersin he ? (korsan yazılım olabilirmişya biraz korktumda)Öncelikle kullananlara helali hoş olsun. Projeyi aşağı yukarı inceleyenler anlar ki? Para gayesinde olan birisi gidip herhangi bir şifreleyici kullanır.
Hiç bir zaman para gayesinde olmadım. Kim bu devirde 150₺ spoofer satar. Kullanırken dikkatli olun. Sonuçta korsan bir yazılımda istemeden virüs yiyebilirsiniz.
Şimdiden herkes'e içeriğini bilmeden kullandığınız yazılımla iyi eğlenceler dilerim.
Konuyu ben çöplüğe çektirdim. Sonra bıdı bıdı yapmayın
p2s yapıcaksan gel dostum dsadsadsaparaya muhtaç olmayan insan felsefi kelimeler yapmak yerine orjinal projeyi atmaya ne dersin he ? (korsan yazılım olabilirmişya biraz korktumda)
sen atta gerisi kolay koçump2s yapıcaksan gel dostum dsadsadsa
Niye kanser oluyorsun kanka gerçekler bunlar50tl verim gel kanser edion adamı
kanka 150 tl fiyatı var adamların kendi discordunda bence it orda al konu daha oynalanmadı zaten ben bugün aldım kalktı banım ama bence bunda casus yazılım olabilirçalışırmı ??? Yani ban kaldırırmı kesin
Ama Modlar Onay vermemiş zaten güvenmedimkanka 150 tl fiyatı var adamların kendi discordunda bence it orda al konu daha oynalanmadı zaten ben bugün aldım kalktı banım ama bence bunda casus yazılım olabilir