Satıyorum Ethereum FiveM Spoofer 200 TL | Protected |🔮 www.ethereumcommunity.com.tr 🔮

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png
O zaman utan kendinden, kendini yerlere at, ağla. Nasıl 15 yaşındaki bir çocuk benden daha olgun, benden daha saygın, benden daha resmi diye otur düşün ağla, annenin omzuna yaslan ve sorgula o zaman.

Ne arkadaşı lan, ne arkadaşı oğlum, sen 9 yaşında küp patlatma oynayan kendi ailesi tarafından LGS'de 230 aldı diye dayak yiyen birisin sen, sen kendini Sherlock Holmes mi zannediyorsun? Sen ne topluluğundan ne arkadaşından kimin neyi sevmesinden bahsediyorsun çocuk sen bak yaşın küçük diye burada duruyorum, ama sende durman gereken yerde haddini bileceksin çocuk. Kim olduğu belli olmayan, işini doğru dürüst yapmayan insanları disiplinli insanlarla karşılaştırma. Belki arkadaşım değil shadow, fakat forumda bulunan senin aksine zeki biri demekki kendisi, demekki kendisi kimin olması gerektiği gibi, kiminse yanlış olduğunu anlayabiliyor.
kimin yasi ile dalga gecme hakkin var sence 15 yasindayken lutfen disari cik ve biraz nefes al daha 15 yasindasin hayat disarida gezip eglenebilirsin.

simdi konumdan git ve daha fazla kirletme.

O zaman utan kendinden, kendini yerlere at, ağla. Nasıl 15 yaşındaki bir çocuk benden daha olgun, benden daha saygın, benden daha resmi diye otur düşün ağla, annenin omzuna yaslan ve sorgula o zaman.
yav ne olgunu ne bahsediyon sen ilgi arayan birisin sen uzaklaş şu konudan

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kimin yasi ile dalga gecme hakkin var sence 15 yasindayken lutfen disari cik ve biraz nefes al daha 15 yasindasin hayat disarida gezip eglenebilirsin.

simdi konumdan git ve daha fazla kirletme.
Doğrudur, sen ise 12 yaşındasın ve ailen sadece seni eline tablet, bilgisayar vererek susturabiliyor. Ne yazarsan yaz bu saatten sonra, kimsenin bilmesi umrumda değil, sen de, ben de yanlış olduğunu biliyoruz ve ben senin çöp konunu daha fazla öne çıkarmayacağım çocuk, iyi akşamlar, iyi forumlar.

Doğrudur, sen ise 12 yaşındasın ve ailen sadece seni eline tablet, bilgisayar vererek susturabiliyor. Ne yazarsan yaz bu saatten sonra, kimsenin bilmesi umrumda değil, sen de, ben de yanlış olduğunu biliyoruz ve ben senin çöp konunu daha fazla öne çıkarmayacağım çocuk, iyi akşamlar, iyi forumlar.
fivem spoofer konusuna
Bu nasıl bir satış konusu? Desteklenen cihazlar, anakartlar ya da desteklenen diğer oyunlar, gereksinimler vesaire hiçbir şey belirtilmemiş. Satış yapmak ciddi bir iştir, gereken disipline sahip değilseniz hiç girişmeyiniz.
bu mesaji yazarken olgun,zeki,saygili,efsanevi aklini kullandigina ve kesinlikle ilgi amacli yazmadigina okurken emin oldum.

bu yasta bu triplere nasil girdin bilmiyorum fakat uzmek istemem ama forum kullanicilarinin cogu 15 yasindan buyuk.

neyin yanlis oldugunu biliyorsun tam olarak ? konuya yazmadigim windows surumunden dolayi urunumun paste,benim 12 yasimda oldugumu, annemin babamin beni telefon vererek susturdugunu, yaptigim islerin yanlis oldugunu nasil cikarttin?

Bu nasıl bir satış konusu? Desteklenen cihazlar, anakartlar ya da desteklenen diğer oyunlar, gereksinimler vesaire hiçbir şey belirtilmemiş. Satış yapmak ciddi bir iştir, gereken disipline sahip değilseniz hiç girişmeyiniz.
Gerekli merci konuya onay vermiş saçma sapan triplere girmeyin. Satış konusunun nasıl olacağı hakkında bir düzenleme metni zaten var ve modlar bu metne göre onay veriyorlar ki muhtemelen bu bilgilerin buraya yazılmama sebebi discordlarından ticket açtırmayı sağlamak. Yani aslında senden daha kapsamlı düşünüyorlar. Ayrıca seninde hiçbir satış tecrüben yok bu yüzden insanların konusunu baltalama.

Gerekli merci konuya onay vermiş, saçma sapan triplere girmeyin. Satış konusunun nasıl olacağı hakkında bir düzenleme metni zaten var ve modlar bu metne göre onay veriyorlar ki muhtemelen bu bilgilerin buraya yazılmama sebebi Discord'larından ticket açtırmayı sağlamak. Yani aslında senden daha kapsamlı düşünüyorlar. Ayrıca senin de hiçbir satış tecrüben yok, bu yüzden insanların konusunu baltalama.
Metnimde hiçbir baltalama söz konusu değil, alıntıladığınız mesajı baştan okursanız sevinirim, bu sadece bir tavsiye. Kendileri daha kapsamlı düşünecek olsalardı, gereken açıklamayı gereken olgunlukta ve soğukkanlılıkla açıklayabilirlerdi, fakat yapamıyorlar nedense.

Metnimde hiçbir baltalama söz konusu değil, alıntıladığınız mesajı baştan okursanız sevinirim, bu sadece bir tavsiye. Kendileri daha kapsamlı düşünecek olsalardı, gereken açıklamayı gereken olgunlukta ve soğukkanlılıkla açıklayabilirlerdi, fakat yapamıyorlar nedense.
Mesajlarındaki noktalamaları otomatik atıyorsun gpt destekli birşey mi kullanıyorsun? Alıntıların otomatik düzenleniyor.

Mesajlarındaki noktalamaları otomatik ekliyorsun, AI destekli bir şey mi kullanıyorsun? Alıntıların otomatik düzenleniyor.
Yazdığınız mesajda bana karşı durmak üzere ek bir çaba göstermişsiniz ve beni küçük düşürmeye çalışmışsınız, bende hem mesajımla, hem de yaptığım bu küçük hareketle cevap vermek istedim. Ayrıca, şu anda mobil bir cihaz üzerinden forumdayım.

Yazdığınız mesajda bana karşı durmak üzere ek bir çaba göstermişsiniz ve beni küçük düşürmeye çalışmışsınız, bende hem mesajımla hemde yaptığım bu küçük hareketle cevap vermek istedim. Ayrıca, şu anda mobil bir cihaz üzerinden forumdayım.
Kimse sana karşı durmakla uğraşmıyor :d ve biraz yakalandın sanki. Sanatsal çalışman güzelmiş kardeşim birdahakine bu kadar belli etme.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt