- Ticaret Puanı: 1 / 0
- İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hayırlı satislar
tesekkurler.hayırlı satislar
yorumunuz icin tesekkurler.iyi satislar arkadaslar
kendini çok medeni bir insan sanıp tdk kurallarına göre konuşan üstüne üstlük bir hile forumunda,gelip bir kişinin satış konusunda bazı bilgileri vermedi diye disiplin vesaire demesi patlatıyor beni muhtemelen sen @3HUBSY 'sin veya buna benzer ethereum dusmanisinBu nasıl bir satış konusu? Desteklenen cihazlar, anakartlar ya da desteklenen diğer oyunlar, gereksinimler vesaire hiçbir şey belirtilmemiş. Satış yapmak ciddi bir iştir, gereken disipline sahip değilseniz hiç girişmeyiniz.
bu kelimeleri senin disinda herhangi bir ilgi bagimlisi bir bireyin kurucagini dusunmuyorum.Disiplini senden mi ogrenecegim veya acilan konulari senmi denetliyorsun ? sence konular uygun olmasa onay alirmi?Bu nasıl bir satış konusu? Desteklenen cihazlar, anakartlar ya da desteklenen diğer oyunlar, gereksinimler vesaire hiçbir şey belirtilmemiş. Satış yapmak ciddi bir iştir, gereken disipline sahip değilseniz hiç girişmeyiniz.
Sana niye bu kadar battı kankakendini çok medeni bir insan sanıp tdk kurallarına göre konuşan üstüne üstlük bir hile forumunda,gelip bir kişinin satış konusunda bazı bilgileri vermedi diye disiplin vesaire demesi patlatıyor beni muhtemelen sen @3HUBSY 'sin veya buna benzer ethereum dusmanisin
yorumunuz icin tesekkurler.İyi satişlar.
konu altında tartışmaya girmicem konuyu farklı bir şekilde etkiliyor ethereum sevdiğim bir topluluk buna laf edilmesine karşı savunuyorum ve karşıdaki kişinin kendisine bakmadan insanlar hakkındaki yorumlarını saçma bulmam bana batması anlamına gelmiyor bunu anlayabilecek kabiliyetin var diye düşünüyorum muhtemelen arkadaşısın tartışacaksan buyur discord gelSana niye bu kadar battı kanka