Satıyorum Ethereum FiveM Spoofer 200 TL | Protected |🔮 www.ethereumcommunity.com.tr 🔮

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hocam arkadaş biraz gergin sanırım tam anlayamadım, arkadaşa laf sokmadım aksine hayırlı işler dedim :) Lafınızın arkasında durun diyor ancak satışını yaptığı şey genel bir methodtur. Çoğu yerde aynı method sayesinde spoofer satışı yapılıyor. Beni küçümsermiş gibi konuşmasına gerek yoktu. Düşman değil dost biriktiriyoruz biz. Bilgisayarı yeni formatladım discorda bile henüz girmedim birazdan gireceğim bir dünya işle uğraşıyoruz. Sizde bilirsiniz zaten cracklemiş olduğunuz spooferi biz sizden önce keşfedip crackledik ve siz bizim sanıp cracklediniz. Az çok bizde bu b0klardan anlıyoruz.
Siz benden önce crackleyip satıyorsanız neden key sistemi spooferın asıl sahibinin apisine bağlıydı?

sidik yarislarinizi kendinize saklayin, guncel.

2 lifetime cekilis basladi 21 saat sonra sona erecek.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar kimseye laf etmedik, aksine hayırlı satışlar dedik. Hatta benim ki kaldırmıyor arkadaşın ki kaldırıyor diye de ekledim. Bence yanlış okuyorsunuz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt