indirim bitti aynifiyat aynımı bi indirim varmı ?
Evet bizim spoofer ile aynı ancak clean eklenmiş. Fg banlarini ücretsiz sunduğum spoofer kaldırmaz. İyi satışlar dost<3Bu pub spoofer değilmi ya fivemcheat'in driverla aynı gibi geldi ama herneyse
sizin spooferiniz ile uzaktan yakindan bir alakasi olmamakla beraber ne eklendigini de bilmiyorsunuz boyle yorum yapmamaniz gerek,tesekkurler.Evet bizim spoofer ile aynı ancak clean eklenmiş. Fg banlarini ücretsiz sunduğum spoofer kaldırmaz. İyi satışlar dost<3
hmm peki diyelimsizin spooferiniz ile uzaktan yakindan bir alakasi olmamakla beraber ne eklendigini de bilmiyorsunuz boyle yorum yapmamaniz gerek,tesekkurler.
hmm peki diyerek kalmayin lafinizin arkasini doldurun.hmm peki diyelim
Crackleyip paylaştığım spoofer obfli kısacası kopyalayamazlarEvet bizim spoofer ile aynı ancak clean eklenmiş. Fg banlarini ücretsiz sunduğum spoofer kaldırmaz. İyi satışlar dost<3
Hocam arkadaş biraz gergin sanırım tam anlayamadım, arkadaşa laf sokmadım aksine hayırlı işler dedim Lafınızın arkasında durun diyor ancak satışını yaptığı şey genel bir methodtur. Çoğu yerde aynı method sayesinde spoofer satışı yapılıyor. Beni küçümsermiş gibi konuşmasına gerek yoktu. Düşman değil dost biriktiriyoruz biz. Bilgisayarı yeni formatladım discorda bile henüz girmedim birazdan gireceğim bir dünya işle uğraşıyoruz. Sizde bilirsiniz zaten cracklemiş olduğunuz spooferi biz sizden önce keşfedip crackledik ve siz bizim sanıp cracklediniz. Az çok bizde bu b0klardan anlıyoruz.Crackleyip paylaştığım spoofer obfli kısacası kopyalayamazlar