adam birşeye yarasın diye atmamış ki zatenhiç bir şeye yaramaz boş olsun diye açmış afyok lolpro canım sen pubg mobile oyna
adam birşeye yarasın diye atmamış ki zatenhiç bir şeye yaramaz boş olsun diye açmış afyok lolpro canım sen pubg mobile oyna
boş konu neden açıyor ozaman bir şeye yarayan bilgiler veya dosyalar paylaşabilir ama yapmıyor yapamıyor max yaptığı dmden "knk bunu kıreklesene"adam birşeye yarasın diye atmamış ki zaten
Öyle mi olmuş kanka at bakayım foto yalvarmismiyimhiç bir şeye yaramaz boş olsun diye açmış afyok lolpro canım sen pubg mobile oyna dmden bu clienti cracklermisin diye millete yalvarma.
senin yalvarıp yakardığın mesajların olduğu grupta biz varız sen yoksun habeırn olsun ugrasır bulurum rezıl rusva olursunÖyle mi olmuş kanka at bakayım foto yalvarmismiyim
Yalvarmadim istedim hadi atsana profiline co mod banlasin seni sonra dm den soversinsenin yalvarıp yakardığın mesajların olduğu grupta biz varız sen yoksun habeırn olsun ugrasır bulurum rezıl rusva olursun
He oyle mi olmus? Modlara yalvarıp yakarıp beni mi banlatıcan bu hikaye biraz tanıdık geldi xd @0FFXLINEZXYalvarmadim istedim hadi atsana profiline co mod banlasin seni sonra dm den soversin
Modlara Ahmet çevik gibi konuyu kapatmalari için yalvarmasi gibi yalvarmam ben kankaHe oyle mi olmus? Modlara yalvarıp yakarıp beni mi banlatıcan bu hikaye biraz tanıdık geldi xd @0FFXLINEZX
yalvarmak ? ortada satış konusu yok + olarak olsa bile biz haklıyız satış konusu yoksa böyle bi konu açılamaz zatenModlara Ahmet çevik gibi konuyu kapatmalari için yalvarmasi gibi yalvarmam ben kanka