Open Source Ethereum Client Dumped Loader Strings

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
O zaman nasıl böyle birşey paylaşıyorsun bilip bilmeden yok burada değilim yok şurada değilim vahiy mi gönderdi sana bunları
kanka bu velet eskiden eth sunucunda herkese salliyordu sonradan cok konusuyo diye banlandi free etkinligi vardi o zaman ordaki loader ile yapiyor

ya kanka sanada bir engelli tagı lazım cidden pc kırıldı tamam vds alıp yapababilirsin fakat sen nasıl yapılacağını bilmediğin için yapamıcaksın gidip yarı bilgi yarı gpt arkadaşların ile anca string paylaşabilirsin hepiniz toplasaniz bi ahmet olamazsınız
Ahmet ne alaka kanka en azından onun gibi can bozok un hesabına girip mesaj yazmiyorum ikisi kuzendi dimi ya şimdi hatırladım

kanka bu velet eskiden eth sunucunda herkese salliyordu sonradan cok konusuyo diye banlandi free etkinligi vardi o zaman ordaki loader ile yapiyor
O LOADER İLE Mİ YAPİYORUM HDKDHCUFLDHİE!HXİKD?SXNULFHFJUX!MS

O zaman nasıl böyle birşey paylaşıyorsun bilip bilmeden yok burada değilim yok şurada değilim vahiy mi gönderdi sana bunları
Hani bir kaç arkadaşım eth. Sunucusunda ya?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Vay aq PC kırıldı diyerek ünlü oldum :D

Taptigim falan bile yok yalıyorsamda en azından senin gibi @lla4h1nı diyip sövmüyorum
O yalvardığın bütün ssleri buraya atarım rezıl rusva olursun cok kasınıyorsun

hayır dostum chatte baya gülerek dalga geçiyorduk 2 hafta sonra bekle kırcam kırcam dedin chatte daha fazla dalga konusu olmanı istemediğim için banladık
olum artic src buildlesin diye diwnesse yalvarıyodu bu askşdfjasşkfjaksşfas birazdan ssleri atcam vallahi az kaldı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt