Cattleya
Prime Üye
- İletişim
O zaman nasıl böyle birşey paylaşıyorsun bilip bilmeden yok burada değilim yok şurada değilim vahiy mi gönderdi sana bunlarıEthereum sunucusunda bile değilim?
O zaman nasıl böyle birşey paylaşıyorsun bilip bilmeden yok burada değilim yok şurada değilim vahiy mi gönderdi sana bunlarıEthereum sunucusunda bile değilim?
kanka bu velet eskiden eth sunucunda herkese salliyordu sonradan cok konusuyo diye banlandi free etkinligi vardi o zaman ordaki loader ile yapiyorO zaman nasıl böyle birşey paylaşıyorsun bilip bilmeden yok burada değilim yok şurada değilim vahiy mi gönderdi sana bunları
Ahmet ne alaka kanka en azından onun gibi can bozok un hesabına girip mesaj yazmiyorum ikisi kuzendi dimi ya şimdi hatırladımya kanka sanada bir engelli tagı lazım cidden pc kırıldı tamam vds alıp yapababilirsin fakat sen nasıl yapılacağını bilmediğin için yapamıcaksın gidip yarı bilgi yarı gpt arkadaşların ile anca string paylaşabilirsin hepiniz toplasaniz bi ahmet olamazsınız
O LOADER İLE Mİ YAPİYORUM HDKDHCUFLDHİE!HXİKD?SXNULFHFJUX!MSkanka bu velet eskiden eth sunucunda herkese salliyordu sonradan cok konusuyo diye banlandi free etkinligi vardi o zaman ordaki loader ile yapiyor
Hani bir kaç arkadaşım eth. Sunucusunda ya?O zaman nasıl böyle birşey paylaşıyorsun bilip bilmeden yok burada değilim yok şurada değilim vahiy mi gönderdi sana bunları
O yalvardığın bütün ssleri buraya atarım rezıl rusva olursun cok kasınıyorsunVay aq PC kırıldı diyerek ünlü oldum
Taptigim falan bile yok yalıyorsamda en azından senin gibi @lla4h1nı diyip sövmüyorum
evet sunucumda rahatsızlığın olduğunu düşündüğüm için daha fazla dalga geçmelerini istemedim ve seni banladımEthereum sunucusunda bile değilim?
Valla dostum bu konudan ayrılmamız lazım insanın IQ seviyesi düşürüyorkanka bu velet eskiden eth sunucunda herkese salliyordu sonradan cok konusuyo diye banlandi free etkinligi vardi o zaman ordaki loader ile yapiyor
O zaman ben sana Crâck me diye konu açıcam dedim sonra banladın hatırlatayımevet sunucumda rahatsızlığın olduğunu düşündüğüm için daha fazla dalga geçmelerini istemedim ve seni banladım sonra kuzenime anlattım
hayır dostum chatte baya gülerek dalga geçiyorduk 2 hafta sonra bekle kırcam kırcam dedin chatte daha fazla dalga konusu olmanı istemediğim için banladıkO zaman ben sana Crâck me diye konu açıcam dedim sonra banladın hatırlatayım
olum artic src buildlesin diye diwnesse yalvarıyodu bu askşdfjasşkfjaksşfas birazdan ssleri atcam vallahi az kaldıhayır dostum chatte baya gülerek dalga geçiyorduk 2 hafta sonra bekle kırcam kırcam dedin chatte daha fazla dalga konusu olmanı istemediğim için banladık
İstedim kanka yalvarmadım at gruptan o yalvardigim SS leri bekliyorumO yalvardığın bütün ssleri buraya atarım rezıl rusva olursun cok kasınıyorsun