Yapabilirsin kanka yani scriptin varsaArkadaşlar bu forumda benim işime yarayan bir spoofer buldum ve hilede bulursam elo boost yapabilirmiyim sizce yapan varsa taktik verebilir mi?
Boostlama kankakusura bakma reis bedavaya hesap banlatamam
Geçenler de post paylaşmıştım boost için istersen DM üzerinden görüşebilirizeger bulursan beni boostlayabilirsin duo bir şekilde gireriz sen vurursun ama hesap lazım olacak cünkü 10 maca banlanırsın büyük bir ihtimal
Bilgisayarınızdaki Seri Numaraları Değiştirerek HWID Ban Gibi Donanım Seri Lerine Atılan Banları Kaldırıyorspofır ne işe yarıyor ?
Kanka Çok Sanmıyorum Ya Ücretsiz Bir Hile Junkcode Atsanızda VMProject Gibi Program Kullansanızda Max Ben Diyim 25-30 Sen De 35-40 (Ücretsiz Hile İçin Geçerlidir) Ve Oyun Bilgisi de Gerekiyor En Azından Dia Veya En Kötü Plat a Çıkıp 3 5 Bir Şey Öğrenmiş Olman Gerekiyor Spoofer Çok Kolay Yapılıyor Spooferın EloBoost a Bir Katkısı Olamaz ZatenArkadaşlar bu forumda benim işime yarayan bir spoofer buldum ve hilede bulursam elo boost yapabilirmiyim sizce yapan varsa taktik verebilir mi?
Legitle alakası yok direk hile ban yedirtiyor rage / legit fark etmiyorSayfanın en üst tarafında Hack Center IU var oraya basıp aktif valorant hilesini kullanabilirsin legit şekilde kullanırsan ban yemezsin ama wh açıcaksan büyük ihtimalle ban yiyecekseksin random hesap alarak yan hesaplarını boostliyabilirsin
istersen ben seni boostlayabilirim parasıylaeger bulursan beni boostlayabilirsin duo bir şekilde gireriz sen vurursun ama hesap lazım olacak cünkü 10 maca banlanırsın büyük bir ihtimal
kanka ne diyon la senbende çalışmıyor
elinize sağlık bende çalışıyor