shoyoburo Platinum Üye Katılım 25 Tem 2022 Mesajlar 105 Beğeniler 3 Yaş 20 4 Ağu 2022 #1 Arkadaşlar bu forumda benim işime yarayan bir spoofer buldum ve hilede bulursam elo boost yapabilirmiyim sizce yapan varsa taktik verebilir mi?
Arkadaşlar bu forumda benim işime yarayan bir spoofer buldum ve hilede bulursam elo boost yapabilirmiyim sizce yapan varsa taktik verebilir mi?
C Cemal28 Platinum Üye Katılım 2 Ağu 2022 Mesajlar 114 Beğeniler 17 5 Ağu 2022 #21 Rude' Alıntı: Legitle alakası yok direk hile ban yedirtiyor rage / legit fark etmiyor Genişletmek için tıkla ... pazardan beri legit ile rage arasi oynuyorum ban yemedim Oyla 0 Downvote
Rude' Alıntı: Legitle alakası yok direk hile ban yedirtiyor rage / legit fark etmiyor Genişletmek için tıkla ... pazardan beri legit ile rage arasi oynuyorum ban yemedim
nuenVan Gold Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 344 Beğeniler 62 Yaş 34 5 Ağu 2022 #22 batuhan72' Alıntı: bende mesajlar 120 saniye bekletiyor Genişletmek için tıkla ... art arda yorum kasmayalım diye site kuralı kanka Oyla 0 Downvote
batuhan72' Alıntı: bende mesajlar 120 saniye bekletiyor Genişletmek için tıkla ... art arda yorum kasmayalım diye site kuralı kanka