Satıldı Elmas 2 Dopdolu Mainlik Hesap Elden Gitmez. SATILDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guzel hesapmıs iyi satislar

hocam böyle parayla yüksek fiyata aldığın hesaplardan maalesef kar edemezsin bu fiyata satman biraz hayal olur senin için bende zamanında hesap al sat yaptım biliyorum , bu hesabın itemsatışta vs. maksimum edeceği değer 2.5k 3k arasıdır kendi kanaatimce.

Hayırlı satışlar

hocam böyle parayla yüksek fiyata aldığın hesaplardan maalesef kar edemezsin bu fiyata satman biraz hayal olur senin için bende zamanında hesap al sat yaptım biliyorum , bu hesabın itemsatışta vs. maksimum edeceği değer 2.5k 3k arasıdır kendi kanaatimce.
peki neden ve nasıl 3k edebiliyor ilk zamlar gelmeden önce 2.1k yatırdıktan sonra ? yani daha ilk zamlar gelmemiş 2.1k nekadar fazla vp ediyor haberiniz varmı bilmiyorum. ama kolaysa gidin aynı hesabı toplayın emin olun 5k ya bile toplayamazsınız ayrıca Zamanında dediğiniz zamanda al sat yaptınız diye şuanki piyasaya hakim olduğunuzu sanmıyorum. ben sürekli al sat yapıyorum 2021 den beri

peki neden ve nasıl 3k edebiliyor ilk zamlar gelmeden önce 2.1k yatırdıktan sonra ? yani daha ilk zamlar gelmemiş 2.1k nekadar fazla vp ediyor haberiniz varmı bilmiyorum. ama kolaysa gidin aynı hesabı toplayın emin olun 5k ya bile toplayamazsınız
Evet haklısın , ama hesap satış alanında işler böyle yürüyor maalesef 4.7k yatırdığın bir hesaba kimse 4.2k para vermez diye düşünüyorum. İtemsatışta ilan kısmında 2klık hesapların para yatırma kısımlarına bakarsan 4-5k lık bir sayı göreceksin. O yüzden böyle durumlarda ya zararına satacaksın ya da hesabın son sahibi olacaksın.

Evet haklısın , ama hesap satış alanında işler böyle yürüyor maalesef 4.7k yatırdığın bir hesaba kimse 4.2k para vermez diye düşünüyorum. İtemsatışta ilan kısmında 2klık hesapların para yatırma kısımlarına bakarsan 4-5k lık bir sayı göreceksin. O yüzden böyle durumlarda ya zararına satacaksın ya da hesabın son sahibi olacaksın.
sorun şu. o 4.7k nin 2.1ksını şuanın 4k sı olarak sayacaksın. yani hesaba toplam yatırılan 6-7k olarak sayacaksın. neden? çünkü zamanında 5k üstü VPlerin fiyatı 300-400 lira civarına satılıyordu. yani kısacası tekrardan söyleyeceğim. bu hesabı toplamaya çalışsan senin harcaman gereken miktar 6-7 bin olucak. az önceki yazdıklarınız mantıksız geliyor bu yüzden
o yüzden bu hesabı 4k ya bile alabilmek su parası gibi
ve o itemsatışta 4-5k yatırılan hesapların içindekileri benim hesabın yarısı bile olamaz

sorun şu. o 4.7k nin 2.1ksını şuanın 4k sı olarak sayacaksın. yani hesaba toplam yatırılan 6-7k olarak sayacaksın. neden? çünkü zamanında 5k üstü VPlerin fiyatı 300-400 lira civarına satılıyordu. yani kısacası tekrardan söyleyeceğim. bu hesabı toplamaya çalışsan senin harcaman gereken miktar 6-7 bin olucak. az önceki yazdıklarınız mantıksız geliyor bu yüzden
o yüzden bu hesabı 4k ya bile alabilmek su parası gibi
ve o itemsatışta 4-5k yatırılan hesapların içindekileri benim hesabın yarısı bile olamaz
Bunu bilinçsiz alıcıya anlatamazsın işte hocam sorun orada :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt