Satıldı Elmas 2 Dopdolu Mainlik Hesap Elden Gitmez. SATILDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hesap gamermarkttan alındı 4 aydır elimde konuyu baltalamaya gerek yok. ozaman hiç kimse hesap satmasın kanka.
en mantıklısı . o kadar para verip 2 ay sonra hesabı ilk sahibi cekince iade yapıcakmısn :) neyse hayırlı satışlar

en mantıklısı o . kadar para verip 2 ay sonra hesabı ilk sahibi cekince iade yapıcakmısn :) neyse hayırlı satışlar
ilk sahibi çekerse bu benim sorunum değil ilk sahibinı tanımıyorum bile. bu dünyadaki tüm oyun hesaplarına geçerli kanka dediğin cümle direk mantıksız. ben gamermarkttan aldım 4 ay kullandım hala elimde alan alsın bu beni ilgilendirmiyor canım :) zaten hesap alan bunu bilerek alıyor kolay gelsin.

ilk sahibi çekerse bu benim sorunum değil ilk sahibinı tanımıyorum bile. bu dünyadaki tüm oyun hesaplarına geçerli kanka dediğin cümle direk mantıksız. ben gamermarkttan aldım 4 ay kullandım hala elimde alan alsın bu beni ilgilendirmiyor canım :) zaten hesap alan bunu bilerek alıyor kolay gelsin.
beni ilgilendirmez diye bir şey yok kankam işte adam buna para vericek hesap elinden gittiğinde elinde tek kalan belki günlerce calışıp sana verdiği para olucak zaten senin hesabı satınaldığına dair bir kanıtda yok ( konuda ) satıp 2 ay sonra sende geri çekebilirsin boş konu diye yorumladım saygılar .

beni ilgilendirmez diye bir şey yok kankam işte adam buna para vericek hesap elinden gittiğinde elinde tek kalan belki günlerce calışıp sana verdiği para olucak zaten senin hesabı satınaldığına dair bir kanıtda yok ( konuda ) satıp 2 ay sonra sende geri çekebilirsin boş konu diye yorumladım saygılar .
bu şeyin aynısı banada geçerli olduğunu biliyormuydun :D ve hesabı satın aldığıma dair bir kanıt olmadığını nerden biliyorsun tanrı falanmısın sen? boş tartışma olarak yorumladım.
ayrıca ben geri çekilme konusunda yardımcı olacağımı konuda belirttim zaten bunu okumadan da b*k atmaya gelmişsin bakıyorum. zaten geri çekilirse ben çekmediğimi kanıtlarım her türlü. hadı şimdi konumu baltalamayı bırakırsan sevinirim. saygılar.

bu şeyin aynısı banada geçerli olduğunu biliyormuydun :D ve hesabı satın aldığıma dair bir kanıt olmadığını nerden biliyorsun tanrı falanmısın sen? boş tartışma olarak yorumladım.
ayrıca ben geri çekilme konusunda yardımcı olacağımı konuda belirttim zaten bunu okumadan da b*k atmaya gelmişsin bakıyorum. zaten geri çekilirse ben çekmediğimi kanıtlarım her türlü. hadı şimdi konumu baltalamayı bırakırsan sevinirim. saygılar.
haşşa kendimi yaratıcım ile eşit görmüyorum okuma yazman var ise konuda kanıt yok dedim eklemediğin için . bok atmak ile alakalı derdim de yok benim için nonamesin yani uzatmayalım hayırlı satışlar 2 aya şikayet konusu acılır zaten :D

haşşa kendimi yaratıcım ile eşit görmüyorum okuma yazman var ise konuda kanıt yok dedim eklemediğin için . bok atmak ile alakalı derdim de yok benim için nonamesin yani uzatmayalım hayırlı satışlar 2 aya şikayet konusu acılır zaten :D
nonamesin diyor saDOPSAŞLDÖ olum kendini ne sanıyon sen la ppye bak bide konuya hesabı satın aldığımın kanıtını neden ekleyeyim alıcı isterse bunu alıcıya iletirim kanka kendini üstün falan mı görüyon sen 2 aya şikayet konusu açılırsa o fukara ibanına hesabın fiyatı kadar para atıcam. :D hadi yürü kanka yoksa sana şikayet konusu açıcam birazdan

en mantıklısı . o kadar para verip 2 ay sonra hesabı ilk sahibi cekince iade yapıcakmısn :) neyse hayırlı satışlar
Hocam arkadaş gamermarkttan aldığını kanıtlarsa hesabın alınabileceğini düşünüyorum.Eğer gamermarktta en ufak bir alım satım yapan birisine bunu sorarsanız söyler zaten ne kadar güvenlikli olduğunu.Ben şahsen 3700 tlye valorant hesap artı olarak 1200 tlye fortnite hesap aldım.Valo hesabı 4-5 aydır elimde.Fortnite hesabını da 1-2 hafta önce aldım.

açmazsan adam değilsin :) fanboy ibne * de siktiriyorsundur şimdi

ASŞDKLGNJŞLAKSDNGŞLKADSNMGŞLKDASNMŞLKG PARA ATICAKMIŞ FİYATINI SÖYLE BABANI SATIN ALAYIM
50 kuruşunla kimi alıyon la. konu açtım savun kendini biraz

Satildi olarak isaretlenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt