benim kimseyle düşmanlığım yok, sana güldüğümüde hiç hatırlamıyorum valla kanki ss atarsan belki hatırlarımGecen profil mesajlarında bana gulüyodun dostm .d Sımdi mı dost oldun .
Yaptıgin cok buyük ayıpti . Bombos adamların profılinde bombos esprılere guldün . Ss atmakla ugrasmıcam . Buyük ayıp yaptin .benim kimseyle düşmanlığım yok, sana güldüğümüde hiç hatırlamıyorum valla kanki ss atarsan belki hatırlarım
Dostum senden ricam gidin dm den yazışın birbirinize lütfenYaptıgin cok buyük ayıpti . Bombos adamların profılinde bombos esprılere guldün . Ss atmakla ugrasmıcam . Buyük ayıp yaptin .
hocam ben kimsenin profilinde birine hakaret ettiğimi falan hatırlamıyorum discord üzerinden ulaşır mısınız cidden merak ettim bu aradaYaptıgin cok buyük ayıpti . Bombos adamların profılinde bombos esprılere guldün . Ss atmakla ugrasmıcam . Buyük ayıp yaptin .
3 kuruşa 5 kofte kımseye yok bundan sonra . Iyi geceler .hocam ben kimsenin profilinde birine hakaret ettiğimi falan hatırlamıyorum discord üzerinden ulaşır mısınız cidden merak ettim bu arada
bu arkadaş kejbey diye şüpheleniyorum ben artık aga bu biraz şeyy ne derler ya dilimin ucunda :d3 kuruşa 5 kofte kımseye yok bundan sonra . Iyi geceler .
Ben de oglum olmandan suphe edıyorum ya bu bıraz şeyy ne derler ya dılimin altinda .d.d.d..ddddddbu arkadaş kejbey diye şüpheleniyorum ben artık aga bu biraz şeyy ne derler ya dilimin ucunda :d