⚽🎮EA FC 24🎮⚽🔥Fut Cheat🔥GTF, 99 Skills, AI, Rival Spoofer, Freeze Ball And More..💦Alpcheats.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam diyorum ki EA Gamess EA FC 24 üzerinden uzaklaştırma alınca Steam profilimize yanısyor mu profile girince tıpkı "VAC Banned" gibi kırmızı yazıyla bir oyundan uzaklaştırma yazar mı? ve ek olarak ban testleri yapıldı mı crackli sürüm var üzerine güncelleme yaptınız mı hep soru işareti aynı build başka sitelerde de mevcut almak için biraz bilgi sunar mısın bana.
Bu builde sahip başka bir hile yok hilenin reseller'ıyım ayrıca Crâck sürmüyle'de alakası yok o konuya gereken açıklamayı yapmıştım yorum olarak. Ayrıca herhangi bir şekilde hwid ban durumu söz konusu değil ea'den yediğin ban steami etkilemez.

bu tarz bir oyunda hile yapmak biraz saçma gibi geldi ama hile özellikleri güzel elinize sağlık

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Fifada hilemi varmış

Bu oyun sizce guzelmi ben oek maç oyunlarini sevmiyorumda gudelik hayattada hic oynamam oynadiklarimda 1 elin 5parmagini gecmez

hocam ban yersek farklı bir ea hesabı açıp fifa 24 oynamaya devam edebiliyor muyuz ? Hiç denemediğimden bilmiyorum 1400tl domaldık oyuna şimdi ban yiyipte çöpe atmış olmayalım steam hesabımızda da gözükür öyle olursa ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt