⚽🎮EA FC 24🎮⚽🔥Fut Cheat🔥GTF, 99 Skills, AI, Rival Spoofer, Freeze Ball And More..💦Alpcheats.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri dönüş için teşekkür ederim. Detaylı menü ve kullanım videosu var mı peki? Pek anlayamadım kısaltmaları çünkü
Maalesef detaylı video çekme fırsatım olmadı ama eğer fifa oynamayı biliyosan zaten özellikelerin ne anlama geldiğini rahatça anlayabilirsin. Yine de satın alımdan sonra her türlü desteği veririm hangi özellik ne işe yarıyor anlatabilirim detaylı, istersen şimdide anlatabilirim :)

Maalesef detaylı video çekme fırsatım olmadı ama eğer fifa oynamayı biliyosan zaten özellikelerin ne anlama geldiğini rahatça anlayabilirsin. Yine de satın alımdan sonra her türlü desteği veririm hangi özellik ne işe yarıyor anlatabilirim detaylı, istersen şimdide anlatabilirim :)
İşte ben pes oyuncusuyum normalde fifaya geçmek istiyorum haliyle. O yüzden kavrayamadım kavramları :) Açılımlarını yapabilirseniz ben araştırabilirim

İşte ben pes oyuncusuyum normalde fifaya geçmek istiyorum haliyle. O yüzden kavrayamadım kavramları :) Açılımlarını yapabilirseniz ben araştırabilirim
GTF(Green Time Finishing)
No Loss(Maçı kaybedeceğiniz zaman açıp maçtan çıkarsanız bişey kaybetmezsiniz)
Rivals Spoofer(Klasmanınız ne olursa olsun istediğiniz klasmanı seçip o oyuncularla eşleşebilirsiniz.)
FreezeBall(Topu ortasahada yukarda dondurur ve topa kimse dokunamaz)
Bunlar şu anda aktif olarak çalışan özelliklerden bazıları.
GTF'yi araştırabilirsin :)

GTF(Green Time Finishing)
No Loss(Maçı kaybedeceğiniz zaman açıp maçtan çıkarsanız bişey kaybetmezsiniz)
Rivals Spoofer(Klasmanınız ne olursa olsun istediğiniz klasmanı seçip o oyuncularla eşleşebilirsiniz.)
FreezeBall(Topu ortasahada yukarda dondurur ve topa kimse dokunamaz)
Bunlar şu anda aktif olarak çalışan özelliklerden bazıları.
GTF'yi araştırabilirsin :)
Çok teşekkür ederim, size de zahmet verdim. İyi satışlar dilerim :)

Hayırlı olsun ilk lifetime satışımız :) lütfen hileyi iyice deneyimledikten sonra bu konuda deneyimlerini paylaşmanı rica ediyorum. İyi eğlenceler;)
Hocam ben de almayı planlıyorum fakat main steam hesabımda oyunu oynayacağım bu süre zarfında EA üzerinden ban yersem, bu steam profilimde bir oyundan uzaklaştırıldı olarak gözükecek mi?

Demek istediğinizi anlamadım tam olarak
Hocam diyorum ki EA Gamess EA FC 24 üzerinden uzaklaştırma alınca Steam profilimize yanısyor mu profile girince tıpkı "VAC Banned" gibi kırmızı yazıyla bir oyundan uzaklaştırma yazar mı? ve ek olarak ban testleri yapıldı mı crackli sürüm var üzerine güncelleme yaptınız mı hep soru işareti aynı build başka sitelerde de mevcut almak için biraz bilgi sunar mısın bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt