E ticaret girecegim fikir önerileriniz nelerdir ?

bence motor al sat yapın çok büyürsünüz motor fiyatları çok yüksek biraz düşürürsünüz alıcılar gelir zaten size motor arayan çok kişi var
burda yapan arkadaşım varda mevcut tr ekonomosinde araç alıcı bulmak cidden cok zor ben şuan araba alım satım yapıyorum cidden temiz arac bulup onu satmak zor oluyor hele fiyatlar uçmuşken

yazılıp öğrenip kendi siteni kurduktan sonra e ticarete atılabilirsin knk Udemy de videoları mevcut

Yeniysen eğer dropshipping araştır derim, zarar etme şansın yok öğrenene kadar oradan devam et belli bir miktar sermayen olduğunu düşünüyorum zorluk çekmezsin.
Özellikle ebayde tedarikçiden ucuza bulup ilan koyup bir de ilana reklam basarsan ilanın satıldıktan sonra reklam parası düşüyor hem satış hızın artar hem de zarar etme olsalığın 0 olur sadece müşterilerle ilgilenip trust kasman gerekecek bir süre mağazan büyüyene kadar.

Yeniysen eğer dropshipping araştır derim, zarar etme şansın yok öğrenene kadar oradan devam et belli bir miktar sermayen olduğunu düşünüyorum zorluk çekmezsin.
Özellikle ebayde tedarikçiden ucuza bulup ilan koyup bir de ilana reklam basarsan ilanın satıldıktan sonra reklam parası düşüyor hem satış hızın artar hem de zarar etme olsalığın 0 olur sadece müşterilerle ilgilenip trust kasman gerekecek bir süre mağazan büyüyene kadar.
Anneme anlattım reklam konusunu ofisi açtık 2 tane eleman aldı annem bir kaç işlem kalmış onuda yarın yapıcak bakalım görecegiz tecrübeli kişileri aldı yanına bu iş hakkında

satışlara instagramda felan başlarsan daha iyi olur şuan nike tech fleece gibi ürünlerde yoğun ilgi var

trendyol gibi büyük şirketler de yapmayı düşünüyorsan yap derim ve yaşın 21in altındaysa genç girişimci belgesi alabiliyorsun kazancını arttırıyorsun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt