E ticaret girecegim fikir önerileriniz nelerdir ?

Valorant da elo boost yaparak yada hesap kasıp satabilirsin.
E ticaret diyorum canım haberin olsun.
yatıyormu yaşın senin e ticarete :D
Evet yetiyor alibaba var annemin tedirakçısı onunla girecegiz işe :)
E ticaret diyorum canım haberin olsun.

Evet yetiyor alibaba var annemin tedirakçısı onunla girecegiz işe :)
Yani ürünleri annemin tedirakçısından alıcagız şirketimizi kurcaz yarın ofis kiraliycaz başliyacagız ama ürün yok aklımızda satacak şey düşünüyoruz fikrin varsa paylaş

milletin fikriyle dalga geçeceksen niye fikir postu açıyorsun peki

neyse bu işi bizzat yapmış biri olarak çinli sitelerinden kulaklık-kolye-bileklik-kozmetik ürünleri- kadın bakım ürünleri alıp burda satabilirsin.

3400 EURO var ofis kiralama var ürünler için toplam zaten bu işten batarsam tekrardan almanya ya gidicegim çalışmaya o yüzden batmak istemiyorum güzel ürün önerini bekliyorumm
Bilgisayar vs. elinde kalacak büyük ürünler almadığın sürece sorun olacağını sanmıyorum küçük ürünler her şekilde satılıyor :d ilk baştaki yanlış anlaşılmada discorddan yazdığın mesajlar yüzündeydi canm :D

neyse bu işi bizzat yapmış biri olarak çinli sitelerinden kulaklık-kolye-bileklik-kozmetik ürünleri- kadın bakım ürünleri alıp burda satabilirsin.
Annem de öyle dedi alibaba üzerinden getiririm dedi ama o ürünlerden çok fazla var trendyol da nasıl üst sıralara çıkaracagız çok kararsızım az satılan bir şey arıyorum aslında

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt