sadgebyebye
Efsane Üye
E ticarete giriyorum bugün neler satabilirim siz olsaydınız ne satardınız güvendiğiniz iyi ciro kazanabilecegimiz ürünleri önerir misiniz dikkatle takip ediyor olacağım
E ticaret kanka ufak şeyler değil trendyol da satıcağım bilgisayar malzemesi veya bisiklet vb vbValorant hesap / alım satım / random hesap işine girebilirsin ya da bir ürünü 3 tlden alıp 10 tlye 7 tlye vs vs satabilirsin (3 Tl 10 Tl Örnektir)
Trendyol hepsiburada n11 gibi yerlerde satış yapıcagızİnstagram düşünüyorsan bence hiç başlamadan bırak eskisi gibi değil
adsşlsadklasşid e ticaret diyor cahil valorant hesabı napsın pardon sen bilmezsin e ticareti unuttumValorant hesap / alım satım / random hesap işine girebilirsin ya da bir ürünü 3 tlden alıp 10 tlye 7 tlye vs vs satabilirsin (3 Tl 10 Tl Örnektir)
Yanlış anladım olayı :d cahil diyor utanmaz herifadsşlsadklasşid e ticaret diyor cahil valorant hesabı napsın pardon sen bilmezsin e ticareti unuttum
Bu çok mantıklı niye aklıma gelmedi jdjasdjksjkassjkaValorant da elo boost yaparak yada hesap kasıp satabilirsin.