DÜŞÜK SİSTEMLER İÇİN WİNDOWS 10 / WİNDOWS 8.1 / WİNDOWS 7

bende aynı sistemi kullanıyorum. sürümü 21h1 ama en gücel olan youtube kanalı var celeron gibi düşük işlemcilerde çok iyi.

Bendede donuyordu Windows 10. 8.1 e geçtim bu yüzden indireceğim inşallah memnun olurum.

Ben yeni bir ssd aldım bir kuram kurarken çekerim isteyen olursa atarım.

Güvenirlik olarak tabi ki bilemeyiz fakat birçok kullanıcısı var youtube kanalından bakabilirsin. Ayrıca kendim 8 ayı geçik bir süredir kullanmaktayım ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Virüs olarak der isen herhangi bir şey ile karşılaşmadım.
virus bulaşmayacaksa ben indiririm

Bu konuda düşük sistemli bilgisayarlarda kullanılabilecek olan hafif, modlanmış windows olan Ghost Spectre den bahsediceğim. Kendim yaklaşık 1 senedir windows 10 1909 superlite sürümünü kullanıyorum ve gayet memnunum ram kullanımı olsun windows' un kullandığı disk kullanımı olsun. Şuna açıklık getireyim Superlite versiyonunda gereksiz her şey kaldırılmış durumda Compact versiyon ise normal kullanıcılar için olup gereksiz olan bazı uygulamalar ve iyileştirmelerin yapıldığı sürüm. Windows' u kurarken isterseniz windows defenderlı veya defendersız olarak seçebilirsiniz. Ayrıca windows 10 sürümlerini youtube kanalından bulabilirsiniz. Windows 10 sürümlerinde Ghost Toolbox adlı bir sistem var birçok uygulamayı cr4ckli olarak sistem üzerinden indirebiliyorsunuz veya windows update kapama ve birçok ayarlamaları buradan yapabiliyorsunuz.

Virtual-Box-WIN10-Clone-30-07-2020-03-01-21.png
Virtual-Box-WIN10-Clone-30-07-2020-03-02-23.png

Windows 10 1909:

İndirme linki (32-64Bit):

Windows 8.1 Potato Edition:

İndirme linki (64Bit):

Windows 7 Red Shift Edition - Normal Edition:

İndirme linki (64Bit):

İndirme linkleri olarak windows sürümlerinin sayfalarını koydum , indirme linklerini sayfalarda bulabilirsiniz. Lütfen kurmadan önce sayfaya yazılan uyarıları okumanızı tavsiye ederim sonra bu çalışmıyor gibisinden bana gelmeyin.

Not : Herhangi bir sorumluk kabul etmiyorum herkesin sorumluluğu kendine ama şunu belirteyim kendim 8 aydır kullanıyorum bir şey olmadı. :) Konuyu beğendiyseniz bir beğeniyi beklerim :

sisteme zarar verecek bir sıkıntısı varmı sizce kullananlar varsa

Sistemlerin güvenirliği nedir temiz sistemler olduğu kesin mi ?
bende tam onu soracaktım
Yani normal bilgisayarda kullanmak çok mantıklı değil aşırı eski olan sadece film müzik youtube vb. için kullanılan eski bilgisayarlarda belki kullanılabilir
ama kim bunu isterki
Bu konuda düşük sistemli bilgisayarlarda kullanılabilecek olan hafif, modlanmış windows olan Ghost Spectre den bahsediceğim. Kendim yaklaşık 1 senedir windows 10 1909 superlite sürümünü kullanıyorum ve gayet memnunum ram kullanımı olsun windows' un kullandığı disk kullanımı olsun. Şuna açıklık getireyim Superlite versiyonunda gereksiz her şey kaldırılmış durumda Compact versiyon ise normal kullanıcılar için olup gereksiz olan bazı uygulamalar ve iyileştirmelerin yapıldığı sürüm. Windows' u kurarken isterseniz windows defenderlı veya defendersız olarak seçebilirsiniz. Ayrıca windows 10 sürümlerini youtube kanalından bulabilirsiniz. Windows 10 sürümlerinde Ghost Toolbox adlı bir sistem var birçok uygulamayı cr4ckli olarak sistem üzerinden indirebiliyorsunuz veya windows update kapama ve birçok ayarlamaları buradan yapabiliyorsunuz.

Virtual-Box-WIN10-Clone-30-07-2020-03-01-21.png
Virtual-Box-WIN10-Clone-30-07-2020-03-02-23.png

Windows 10 1909:

İndirme linki (32-64Bit):

Windows 8.1 Potato Edition:

İndirme linki (64Bit):

Windows 7 Red Shift Edition - Normal Edition:

İndirme linki (64Bit):

İndirme linkleri olarak windows sürümlerinin sayfalarını koydum , indirme linklerini sayfalarda bulabilirsiniz. Lütfen kurmadan önce sayfaya yazılan uyarıları okumanızı tavsiye ederim sonra bu çalışmıyor gibisinden bana gelmeyin.

Not : Herhangi bir sorumluk kabul etmiyorum herkesin sorumluluğu kendine ama şunu belirteyim kendim 8 aydır kullanıyorum bir şey olmadı. :) Konuyu beğendiyseniz bir beğeniyi beklerim :d

emeklerin çok iyi olmuş başarılar

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt