flamepunch
Normal Üye
ya ben geçtim nasıl türkçe yapıcam
windows 8.1 patato edition yükledim nasıl türkçe yapcam
Bu konuda düşük sistemli bilgisayarlarda kullanılabilecek olan hafif, modlanmış windows olan Ghost Spectre den bahsediceğim. Kendim yaklaşık 1 senedir windows 10 1909 superlite sürümünü kullanıyorum ve gayet memnunum ram kullanımı olsun windows' un kullandığı disk kullanımı olsun. Şuna açıklık getireyim Superlite versiyonunda gereksiz her şey kaldırılmış durumda Compact versiyon ise normal kullanıcılar için olup gereksiz olan bazı uygulamalar ve iyileştirmelerin yapıldığı sürüm. Windows' u kurarken isterseniz windows defenderlı veya defendersız olarak seçebilirsiniz. Ayrıca windows 10 sürümlerini youtube kanalından bulabilirsiniz. Windows 10 sürümlerinde Ghost Toolbox adlı bir sistem var birçok uygulamayı cr4ckli olarak sistem üzerinden indirebiliyorsunuz veya windows update kapama ve birçok ayarlamaları buradan yapabiliyorsunuz.
Windows 10 1909:
İndirme linki (32-64Bit):Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Windows 8.1 Potato Edition:
İndirme linki (64Bit):Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Windows 7 Red Shift Edition - Normal Edition:
İndirme linki (64Bit):Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İndirme linkleri olarak windows sürümlerinin sayfalarını koydum , indirme linklerini sayfalarda bulabilirsiniz. Lütfen kurmadan önce sayfaya yazılan uyarıları okumanızı tavsiye ederim sonra bu çalışmıyor gibisinden bana gelmeyin.
Not : Herhangi bir sorumluk kabul etmiyorum herkesin sorumluluğu kendine ama şunu belirteyim kendim 8 aydır kullanıyorum bir şey olmadı. Konuyu beğendiyseniz bir beğeniyi beklerim :d
Windows 7WINDOWS 7 ULTIMATEMI DAHA IYI YOKSA WINDOWS 8.1 MI ?
Hayır , her türlü pcde kullanabilirsin.Bu Sürüm Sadece Eski Bilgesayarlaramı Yararlı ?
Sistem ayarlarından türkçe dil paketini yüklemen gerekiyorya ben geçtim nasıl türkçe yapıcam