Düşük miktar gelir kaynağı önerisi

dostum çok şey var aklını kullanman lazım kendın yarat

Sosyal medya da içerik üret derim de bir yandan aklına yatan ne varsa onu da yapabilirsin

Hile yapımcıları vs. kendilerine yayıncı arıyorlar eğer iyi bir sistemin varsa yayıncılık yapabilirsin

videolar ne tarz acaba

yok kanka ben bulamam

bekliyorum yöntemlerini hocam

shorts izlenirmi yapabilirmiyim bilmiyorum kanka ya edit bilgim felan cok düşük

Artık önüne gelen yapıyor be hocam zaten hile tecrübem üst düzey gibi 3 sene valorantı hile ile oynadım ama satışdan cok anlamam eskiden hile ile hesap kasıp satıyordum artık ban var kaldıramıyorum da
öncelikle ilgi alanına göre ilerle editler yapabiliyosan freelance olarak proje edit başı çalışabilirsin ikinci olarak youtube short videoları paylaşabilirsin etsy gibi yerlerde digital ürünler satabilirsin

hile satıcılarına yayın yaparak içerik üreticiliği yapabilirsin eğer sistemin ve setupun el veriyorsa

benim sistemim ve setupum el veriyo da bununla alakalı yayın hesabı vs onlar mı karşılıyo

kazanc istiyosan ufakta bi paran olsun bizahmet demi :D gir binomo gibi borsalara gir yakinda sinyal botu tarzi bisey yapicam bi gunde 3k kaldirdim gidin ogrenmeye calisin
sinyal botu dediğin dalga tam olarak nasıl bişey ve ücretli mi yapıcaksın

sinyal botu dediğin dalga tam olarak nasıl bişey ve ücretli mi yapıcaksın
yok ucretli olmicak piyasada baktimda boklu botlari ucretli satiyolar binomoda 12 borsa ve crypto idx var onlarin grafiklerini analizleyip yukari veya assagi incegini tahmin ediyor ona gore islem aliyoruz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt