Anlayan anladi .dHile sat kanka, artık önüne gelen satıyor zaten.
Sen de dene belki tuttur yolunu bulursun sağdan soldan resel alıp.
öncelikle ilgi alanına göre ilerle editler yapabiliyosan freelance olarak proje edit başı çalışabilirsin ikinci olarak youtube short videoları paylaşabilirsin etsy gibi yerlerde digital ürünler satabilirsinvideolar ne tarz acaba
yok kanka ben bulamam
bekliyorum yöntemlerini hocam
shorts izlenirmi yapabilirmiyim bilmiyorum kanka ya edit bilgim felan cok düşük
Artık önüne gelen yapıyor be hocam zaten hile tecrübem üst düzey gibi 3 sene valorantı hile ile oynadım ama satışdan cok anlamam eskiden hile ile hesap kasıp satıyordum artık ban var kaldıramıyorum da
kazanc istiyosan ufakta bi paran olsun bizahmet demi gir binomo gibi borsalara gir yakinda sinyal botu tarzi bisey yapicam bi gunde 3k kaldirdim gidin ogrenmeye calisinOlmayan şeyle yatırım yorum kasma dostum
sinyal botu dediğin dalga tam olarak nasıl bişey ve ücretli mi yapıcaksınkazanc istiyosan ufakta bi paran olsun bizahmet demi gir binomo gibi borsalara gir yakinda sinyal botu tarzi bisey yapicam bi gunde 3k kaldirdim gidin ogrenmeye calisin
yok ucretli olmicak piyasada baktimda boklu botlari ucretli satiyolar binomoda 12 borsa ve crypto idx var onlarin grafiklerini analizleyip yukari veya assagi incegini tahmin ediyor ona gore islem aliyoruzsinyal botu dediğin dalga tam olarak nasıl bişey ve ücretli mi yapıcaksın