Düşük miktar gelir kaynağı önerisi

Merhabalar arkadaşlar bana düşük miktar olsa bile kazanç yolları tavsiyesi verirmisiniz lütfen tavsiyeleriniz oyunda hile aç rank kas gibi şeyler olması🙂
Kanka konuyu biraz açman gerekli tam olarak ne istiyorsun pc üzerinden mi para kazanmak istiyorsun edit yapabiliyor musun? sosyal medya danışmanlığı yapabiliyor musun? mesleğin nedir ne okudun ne bitirdin dropshipping yapabilir misin el yeteneğin var mı resim çizebilir misin sana nasıl tavsiye verelim ki

kanka çok yöntemi var aslında da uğraş gerekiyor gerekn uğraşı vericeksen bi kaç yol öneririm helal yöntem :D

freelance çalışabilirsin, içerik yapıp shortsda filan paylaşabilirsin

az önce yapay zekaya kitap yazdırdım yakında satışa koycam

Hile sat kanka, artık önüne gelen satıyor zaten.
Sen de dene belki tuttur yolunu bulursun sağdan soldan resel alıp.

kısa vadede bildiğim yok ama bende yandan youtube short videoları yüklüyorum ilerleyen zamanlarda bence güzel bi şekilde tutarsa getirisi olucaktır
videolar ne tarz acaba

ilk önce ufak bi sermaye parası topla ondan sonra zaten ticaretten yolunu bulursun
yok kanka ben bulamam

kanka çok yöntemi var aslında da uğraş gerekiyor gerekn uğraşı vericeksen bi kaç yol öneririm helal yöntem :D
bekliyorum yöntemlerini hocam

freelance çalışabilirsin, içerik yapıp shortsda filan paylaşabilirsin
shorts izlenirmi yapabilirmiyim bilmiyorum kanka ya edit bilgim felan cok düşük

Hile sat kanka, artık önüne gelen satıyor zaten.
Sen de dene belki tuttur yolunu bulursun sağdan soldan resel alıp.
Artık önüne gelen yapıyor be hocam zaten hile tecrübem üst düzey gibi 3 sene valorantı hile ile oynadım ama satışdan cok anlamam eskiden hile ile hesap kasıp satıyordum artık ban var kaldıramıyorum da

Edit işinde iyiysen YouTube shorts'a yönel şu sıralar insanlar anime türü olarak Mikasa, Naruto gibi anime ismi koyup futbol editleri yapıp arkadan bir şeyler anlatıyorlar ( Türkçe ve ya Yabancı ) bunlara yönelebilirsin eğer iyiysen bu edit şeylerin de, onun dışında Instagram da içerik üretebilirsin alt tarafa video koyup geri kalan içeriğin ne ise onu üst tarafta anlatabilirsin ama tavsiyem Türkiye değil de yabancı ülkelere yönelmen olur bunlara yapacaksan da Amerika gibi yerlere yönel kesinlikle orada kitle edinip 1k izlenme başına 6-7 euro veriyorlar TR de 1k izlenmeye 20 TL falan her halde tam bilmiyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt