Satıyorum 👑 DSSHOP 👑 💎 Uygun Fiyatlı Internal 💎 💠 HVCI On & Off 💠 ✔️ Undetected ✔️

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hilenin daha kime ait olduğunu bilmeyen elemanın yorumlarda atıp tutması :'D Ana dev kim desem öküz gibi bakacak sadece ama laflara bak. Ayrıca ürün satıştan kaldırılalı çok oldu :)
yaramaz ürün satma gardeşim sende adam haklı kabul et 1 kerede

Şu ürünün ismi bi sallanmadan önce bizde satıyorduk, sonra kaldırmıştık. Ben karşı değilim belki de toparlanmıştır her şeyiyle, detection durumu olarak iyi bir üründü. İyi satışlar BP.

Şu ürünün ismi bi sallanmadan önce bizde satıyorduk, sonra kaldırmıştık. Ben karşı değilim belki de toparlanmıştır her şeyiyle, detection durumu olarak iyi bir üründü. İyi satışlar BP.
Evet daima kırmızı ve yeşil haline göre çok daha iyi durumdaydı. Son patlamasından sonra kontrol ettiğimde gayet yeterli geldi ve üzerine ürün sahibi veya panel sahibi kişilerden teklif gelince eklemiştim fakat daha iyisini bulunca malesef servisimden kaldırdım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt