- Ticaret Puanı: 5 / 0
- İletişim
Güncel
3 gün olmus bakcak inşallahMüsait oldukça bakıyorum çiçeğim
Çok uğraşanımız var saolsunlarssattıgın butun urunler Crâck yıyor kral senın
dc bakar mısınÇok uğraşanımız var saolsunlar
Crâck yemesinde parmağı olan kişilerden birisiyim zaten ucube ne anlatıyorsunbuna da boş para dökmeyin zamanında Crâck yemiş ürünün update almış dt halini satıyor arkadaş
Ağlaman bitti mi abicim?hayatsızsın olm günde 32 saat forumdasın boş ego kasmaktan başka vasfın yok dt hile satıp para kazanıyon kendi kırdırdığın ürünü sattığını söyledin şu anda yani Crâck yemesinde parmağı olan kişilerden biriyimin olayı da Crâck atacak adama loaderı iletmendir eminim ki
Paste olan herhangi bir ürünümü kanıtlamanı bekliyorum, ama sadece sözde değil. Tamamen kanıtlamanı. Kanıtlayamazsan en adisin hadi bakalım abicim Gerçek hesabınla gelecek cesareti bulduğunda haber et yüzleşelim Ne hikmetse karşıma çıksa dili tutulacak çoluk çocuk yan hesaplarla bana saldırıyor. Bu kadar korku fazla değil mi? Korkma evini bulup babanı falan dövmem
3 kuruş para için detected guf hilesi sattığını farkeden elemanın işgal
Hilenin daha kime ait olduğunu bilmeyen elemanın yorumlarda atıp tutması :'D Ana dev kim desem öküz gibi bakacak sadece ama laflara bak. Ayrıca ürün satıştan kaldırılalı çok oldu3 kuruş para için detected guf hilesi sattığını farkeden elemanın işgal