DOPDOLU EPIC HESABI

ederi max 1.5k 12k ya alan olsun kendi epic games hesabımıda beleş vericem.
1.5 etmez ya şurdaki oyunların hepsi zamanında free dağıtılan oyunlar hiçbirine para vermemiştir. fortnite skini falan yazmış tr de fortnite popüler değil zaten bi işe yaramaz gta online parası da hile forumundayız zaten bi önemi yok herkes para basabilecek kabiliyette burda. Anca bebelere yedirir bu hesabı oda yedirebilirse.

1.5 etmez ya şurdaki oyunların hepsi zamanında free dağıtılan oyunlar hiçbirine para vermemiştir. fortnite skini falan yazmış tr de fortnite popüler değil zaten bi işe yaramaz gta online parası da hile forumundayız zaten bi önemi yok herkes para basabilecek kabiliyette burda. Anca bebelere yedirir bu hesabı oda yedirebilirse.
Bencede arkadaş direk bütün oyunların tek tek fiyatını ekleyip 12k yazmış benim beleş oyunlarla topladığım epic hesabım bundan 2 kat daha değerlidir

yavrum sen 4000 dolarlık rolexi 50 dolara alsan 60 dolara mı satarsın 4000 dolara mı satarsın

pazarlık mevcut bu arada kendi teklifinizi verebilirsiniz
ne alaka oyun satarken ona bakıcaksın yoksa adam indirimi bekler ve alır ben almiyacagım zaten

zaten bende belirttim fakat oyle dusnuyor

içeriği görsellerde mevcut görseller haricinde fortnite hesabında billie ve sarina carpenter kostümleri var fiyatım 12000 tl pazarlık var hesabın maili değişitirilerek verilecektir.

aşırı pahallı hesaptaki oyunların yarısından fazlası ücretsiz verildi yine iyi oyunlar var ama o hesapta 12 bin lira olmaz gibi

içeriği görsellerde mevcut görseller haricinde fortnite hesabında billie ve sarina carpenter kostümleri var fiyatım 12000 tl pazarlık var hesabın maili değişitirilerek verilecektir.

konuya ödeme yöntemi, iletişim adresi ve cheatglobal hesabınız gözükecek şekilde resim ekleyin.

biraderim totalde bedava verilen oyunlar haricinde de iyi oyunlar var ki 1500 tl ne amınakoyim fortnite skinleri 2000den pahalı zaten kayseriliyiz galiba isim ause mi

konuya ödeme yöntemi, iletişim adresi ve cheatglobal hesabınız gözükecek şekilde resim ekleyin.
kaldırabilirsiniz ihtiyaç kalmadı zaten

Kurallara uygun şekilde tekrar konu açın.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt