sugansemez12
Diamond Üye
bilgisayarım dell olmasa alirdim valla bu bilgisayarda ki çalışan bi spoofer yok piyasada varsa da 50 dolar woofer
Peki legit configte ban yememe riski sunuyormusun.o tamamen sizin hazirladiginiz confige bagli rage bir config hazirlayin operator alip duvarin yanina aimi koyun siz daha adami gormeden hile adami oldurucek zaten bu hali icin video hazirlamayi dusunuyorum triggerbotumuz gayet kaliteli fakat genelde insanlar triggerbot ile aimbotu karistiriyor vandal alip adamin uzerine rushlayinca adam olucek saniyorlar triggerbotun kullanimina alismaniz gerekmektedir ve alisinca kullanimi gayet keyifli oluyor
Dediginizi tam olarak anliyamadim kusura bakmayin eger report yedikten sonra olan incelemenin sonucunu diyorsaniz o tamamen sizin kullaniminiza bagli.Peki legit configte ban yememe riski sunuyormusun.
Video calisiyor.iyi satışlar video çalışmıyor haberiniz olsun video eklerseniz sevinirim
Başka tarayıcıda deneiyi satışlar video çalışmıyor haberiniz olsun video eklerseniz sevinirim
130 ms lik insan gecmesine karsi 5 ms lik bilgisayar gecikmesi ve bu aimbot degil duvara duzgun cross koyarsaniz ace bile atarsinizelimle daha iyi adam vururum